Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu
Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu
-
Heniek1905
- Na forum od: 09 lut 2012 15:35
Witaj tastatasta pisze:Niestety zakwaterowanie jest według kolejności przyjazdu.Zdarza się ,że różnica wieku w pokoju to prawie 30 lat. Nie ma wcześniejszej rezerwacji pokoju. Ale jak przyjedziesz wcześniej i poprosisz to masz szanse na pokój z balkonem. Proponuję znaleźć kogoś (albo na forum lub w kolejce do zameldowania) w podobnym wieku i przy rejestracji poprosić, żeby zakwaterowali razem(wtedy nie robią problemów). Łazienki są czyste i ładne, zresztą cały budynek jest do przyjęcia. Nie jest to hotel 5 gwiazdkowy, ale nie można narzekać. Czasami są problemy z łóżkiem(mężczyźni dostają za niskie lub za krótkie), jeśli się zgłosi na samym początku,jest szansa,że wymienią. WIFI działa gdzieniegdzie.Najlepiej w pokojach przy gabinecie pielęgniarek. Co do zabicia czasu, to można się zabić ale z nudów![]()
![]()
Pielęgniarki pilnują, nie ma przepustek, obchód codziennie o 21,30 i musisz na nim być.
Pozdrawiam wszystkich byłych,obecnych i przyszłych kuracjuszy
Niestety suszarek w pokojach nie ma. Ale za to są 2 na basenie
Jeśli mogę jeszcze w czymś pomóc proszę pytać. Pozdrawiam Tasta.
interesuje mnie jeszcze czy w pokojach i całym ośrodku ogólnie jest ciepło ? czy raczej bardzo ciepło jak np w szpitalach ?:(
i czy w pobliżu jest jakis bankomat najlepiej Euronet
Jakoś nie rzucił mi się w oczy...
Za dodatkowe rzeczy w BRYZIE zapłacisz kartą, w sklepach też raczej obsługa kart jest.
Suszarek w pokojach nie ma. Są jedynie na basenie i nie koniecznie z ciepłym nawiewem.
W budynku jest ciepło, nawet aż za sucho i za ciepło.
Opisałem wrażenia z mojego pobytu w innym poscie...
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... f=3&t=2800