ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: ROMANS

Post autor: ZenekM197 »

Max, dzięki wielkie za Twoje słowa :P ,
niezależnie od tego, co one tu w ROMANSIE mają znaczyć ;) :lol: :lol:
i w kontekście tego, co w poprzednim poście napisałeś :oops:
Hmm... Zdecydowanie ROMANS to domena Pań i Panów :serce: ,
co szukają albo chcą zobaczyć czy pomimo różnych braków
i nie domagań :oops: jest Ktoś kto serce swoje z wzajemnością chce im ofiarować :serce:
A Panie oczywiście sprawdzają czy jeszcze jest Ktoś gotowy swym dżentelmeńskim słowem je oczarować :oops:
a Panowie cóż... :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Oj Zenek..... dżentelmeni są dawno na wymarciu ;)
Ale piszesz ładnie :P
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

No właśnie, obiektywizm Słoneczka. Czysta dulszczyzna, cynizm, cynizm... Nakręć spiralę głupoty, brawo.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Powiem ci tylko tyle, że nieraz człowiekowi jest brak słów aby określić niektóre sprawy po imieniu :P
Ogrodniku niech będzie dulszczyzna ale jaka ona ładna w tym wykonaniu :D
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak, zwłaszcza ten języczek, pogardy dla innych. :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Taki język bardziej doceniam niż pełen sarkazmu czy ironi
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ogrodnik pisze: 09 cze 2021 09:00 No właśnie, obiektywizm Słoneczka. Czysta dulszczyzna, cynizm, cynizm... Nakręć spiralę głupoty, brawo.
Słoneczko, ku jasności.
To zdanie nie tyczyło się tekstu Zenusia, choć cynizmem jedzie na odległość, a tego co Ty piszesz i robisz. Ja ci serduszka nie prześlę, by się wybielać, i tradycyjnie pokrzywdzonego z siebie robić. Stare i wypróbowane zagrywki. Słoneczko, mam do Ciebie prośbę, nie nakręcaj tego co pisze Zenuś, i nie komentuj naszej konwersacji, a jaki inteligentny i mądry jest Zenuś, szybko zobaczysz. Ja Ci obiecuję, że będę omijał Ciebie dużym łukiem. OK?
Tu pozwolę sobie odpowiedzieć Twojemu Przyjacielowi.
Tak Panie Darku, życie jest krótkie, jak piszesz do znudzenia. Zatem utrzymajmy status quo. Nie wtrącajmy się w czyjeś rozmowy. Każdy ma swoją inteligencję, i rozum, więc sobie poradzi.
Słoneczko mi nic nie zrobiło, bo nie jest w stanie mi nic zrobić, to tylko wymiana zdań ludzi, których dzieli więcej niż łączy, oraz hołdują innym zasadom. Zupełnie innym. Życie...
Pozdrawiam i zdrowia również życzę :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Czytam i oczom nie wierzę .Co się porobiło z tym forum, że taki pan ogrodnik może sobie jeździć po Słoneczku .Dulszczyzna ? Cynizm ? Drogi panie jak widać nie zna pan się na ludziach .
No i przede wszystkim drogi panie forum jest dla wszystkich i każdy może pisać w każdym temacie więc co ma znaczyć "nie wtrącaj się do rozmowy" .Jak pan sobie życzy rozmawiać tylko z jedną osobą (za duże słowo rozmawiać) to jest od tego priv .
Prawie wszyscy tutaj są ludźmi po przejściach które nas ukształtowały i wyrobiły jakieś poglądy .Życie ma słodko-gorzki smak .Dlatego jeżeli ktoś pisze że dżentelmenów nie ma, to znaczy że z takimi miał do czynienia .Określenie dulszczyzna ? Też coś . :evil: :evil: :evil: :evil: I to do Słoneczka :evil: :evil: :evil:
Ps.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Jeżeli Ogrodniku tak sądzisz to masz do tego prawo, ale po co tyle słów tu pada i znowu atak , a najgorsze jest w tym wszystkim to, że poszerzysz krąg Osób, którym zarzucasz stronniczość :)
A to jest już nie do przyjęcia, bo Słoneczko nie jest tu niczemu winne i ma możliwość wypowiadania się na Forum tak samo jak Wszyscy.
Jeżeli mnie nie tolerujesz to już rozumiem od dłuższego czasu i chociaż staram się nie wchodzić na Twoje drogi to i tak będzie się zdarzało, że też kilka zdań sklecę zaraz pod Twoim postem, czasami zażartuję jeśli nadarzy się okazja, co nie oznacza, że jest to jakikolwiek atak bądź próba zaczepki, a po prostu chęć najzwyczajniejszej, luźnej rozmowy. Nie lubię jątrzenia, bo dla mnie to ludzka głupota.
To tyle...
Słoneczko 🌞 świeci tu na Forum i będzie świecić niezależnie czy napiszę tu coś bardzo głupiego czy też nie :roll:
A Twoje relacje z Paniami czy też Panami mnie zupełnie nie interesują, chyba jesteś przewrażliwiony, albo zazdrosny :mrgreen:
Cóż jesteśmy w ROMANSIE :serce: więc będę rozbudzać w naszych Paniach namiętności i chęć udziału w naszym Forumowym ROMANSIE, bo miło jest czas spędzać w dobrym nastroju, więc Tobie też życzę miłego w nim udziału. :)
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

GIENIA pisze: 07 cze 2021 21:24 I serenady były śpiewane pod balkonem ;)
Szanowana Gieniu - poezja i pieśni miłosne to już jakaś prehistoria :lol: Teraz są inne trendy w tej dziedzinie ;)
Jeżeli ktoś ma do mnie jakiś ROMANS, to pisze wesoły wierszyk imienny do mnie :lol:
Oto przykład takiej twórczości:
strapper pisze: 03 cze 2021 08:06 Podpuszczaniem i jątrzeniem
Zapracował na ocenę
Stąd reakcja wyśmienita
Ignorować Hipokryta
:lol: :lol: :lol:
Więcej poezji TUTAJ :D
ODPOWIEDZ