Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cóż...sława zmienia ludzi.... i to niestety wcale nie na dobre
...ale patrz,... Łysolek nigdy nie gwiazdorzył,w nałogi nie wpadał. i dał radę utrzymać się na scenie w "skromności"
Pracoholikiem jedynie był .... i jak Go nie kochać
Hmm ,nie potwierdzę Ci tego bo jednak miał problemy i to poważne związane z alkoholem , pojawiła się depresja ,problemy z córką i ostatnia żoną .
Z tego co czytałem powoli się wszystko stabilizuje ,teraz ważniejsze jest Jego zdrowie ,za perkusją już na pewno nie siądzie .
Napisałam skromność w cudzysłowie,z alkoholem nie było aż tak
A problemy z córką,żonami,czy kręgosłupem,to przeciez nie od gwiazdorzenia
Czytałam Jego biografie,autobiografię i o używkach aż tak wiele nie było
Bardziej ufam biografii,bo tam prawdę napisać muszą i udokumentować ją,
a w prasie czy w TV,to co ślina na język.....i pójdzie w eter