forumowiczSugestie : na priv. też nie Pisz, bo to co Pisałeś do tej pory stawia Ciebie w pozycji zwykłego idioty.
A Ty nim nie Jesteś, zaszedłeś już znacznie dalej.
Motto na dzień dobry.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Re: Motto na dzień dobry.
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Człowiek jest doskonały dzięki swoim niedoskonałościom.
Khalil Gibran, Prorok. Listy miłosne Proroka
Khalil Gibran, Prorok. Listy miłosne Proroka
-
Bibi2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
- Podziękował: 71 razy
- Podziękowano: 77 razy
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Odkreśliłam żeby nikomu nie przyszło do głowy , że odnoszę się do posta powyżej , (nie dotyczy posta Kleinehexe)
"Czas go zrozumieć, a nie nazywać idiotą"
Thomas Erikson
Tak dzisiejszy dzień mi się zaczął

Odkreśliłam żeby nikomu nie przyszło do głowy , że odnoszę się do posta powyżej , (nie dotyczy posta Kleinehexe)
jest jeszcze dalszy ciąg tego cytatu lecz z tym nie mogę w żaden sposób zgodzićNie mamy wpływu na to, jak inni ludzie rozumieją to, co do nich mówimy. To odbiorca o tym decyduje. Filtruje naszą wypowiedź przez swoje punkty odniesienia, wyobrażenia, uprzedzenia.
"Czas go zrozumieć, a nie nazywać idiotą"
Thomas Erikson
Tak dzisiejszy dzień mi się zaczął
Bibi
No, no poczytałem
to się rozpisałaś
nawet ja w przypływie
energii tyle nie dam rady napisać
Gdyby był potrzebny tłumacz, tego co napisała Bibi to podejmę ryzyko i przekażę tak z grubsza o co chodzi

No, no poczytałem
Gdyby był potrzebny tłumacz, tego co napisała Bibi to podejmę ryzyko i przekażę tak z grubsza o co chodzi