Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Spotkania w Świnoujściu

Post autor: zbigniew165 »

Witam
Nie komentuję domysłów, że chyba ktoś robił zdjęcia, bo trzymał telefon w pionie, że wydaje się, że byłam fotografowana, że moim znajomym też się tak wydawało.
Podejrzewanie kogoś, że robił zdjęcia nie będąc tego pewnym, tylko się domyślając, to jakaś pomyłka. :roll:
Wraz z towarzystwem przechodziłaś prawie się ocierając kilkakrotnie o mnie i nic na temat robienia zdjęć nie usłyszałem.
Jeżeli byłaś pewna, że Ci zrobiłem zdjęcie z partnerem w tańcu, trzeba było zwrócić grzecznie uwagę i tyle w tym temacie.
Co do przesyłania zdjęć Gieni, to często to robię i wysyłam jej fotki ze Świnoujścia oczywiście bez wizerunku osób z forum.
Gienia wczoraj w Sobótce rozmawiałem z didżejem, który nas bawił w Perle Bałtyku w Świnoujściu. Byliśmy tam z Ziutkiem i Gosią. Teraz gra w soboty, ale już w innym obiekcie i oczywiście zapraszał mnie z towarzystwem na tańce.
Nie podam teraz nazwy obiektu, bo są na forum osoby, które były tu teraz tylko trzy tygodnie, a uważają, że dobrze poznały przez ten czas wszystkie lokale i strefę uzdrowiskową.
Ja tu przebywam od 5 maja i jeszcze wciąż dowiaduję się nowych rzeczy o Świnoujściu i miejscach, gdzie można się dobrze bawić.
Jeszcze dodam, że nie pracuję sezonowo, tylko na stałe w Świnoujściu, bo sezon kończy się w sobotę 28 sierpnia, a ja dalej pracuję.
Rybko nie zniechęcaj się tak szybko do Świnoujścia. :kwiat:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Dotychczas nie wypowiadałam się w tym temacie ale po przeczytaniu Twoich postów Muzyczko jestem po prostu zbulwersowana :shock: .
Moim zdaniem - jak ktoś może robić fotki komuś bez jego zgody ? I jeszcze rozsyłać komuś ? :evil: :evil: Z tym akurat nie zgadzam się bo jeśli chcemy komuś zrobić zdjęcie to przede wszystkim pytamy o to daną osobę . Gdyby mnie to dotyczyło a wiedziałabym o tym , na pewno zachowałabym się odpowiednio do sytuacji . Owszem , w ubiegłym roku z dziewczynami poznanymi na NS robiłyśmy fotki ale z zastrzeżeniem , że mamy je tylko dla siebie , i tak jest . Nie udostępniamy nikomu .
Muzyczko , znam Cię od jakiegoś czasu i nie dziwię się , że ktoś ingerował bez Twojej zgody w coś takiego . Powiem otwarcie , jeśli to był mój znajomy i słał te zdjęcia dalej to stracił moje zaufanie na całej linii, tak jak jego koleżanka o ile to prawda :? .
Pozdrawiam Cię serdecznie i szkoda , że przestałaś udzielać się na NS . Z drugiej strony próbuję Cię zrozumieć , trzymaj się cieplutko , :serce: ;) , mm nadzieję , że do miłego ...
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Zbyszek , jeśli robiłeś te fotki i przesłałeś je dalej to..... sam wiesz , prawda ? Tak nie może być , nie ma prawa być bo to nieetyczne i karygodne . Szkoda , że muszę przestać ufać w tej chwili aż dwóm osobom . :evil: :evil:
Gość

Post autor: Gość »

Są ludzie i ludziska. Są tacy dla których wiedza o innych to podstawa. Wiem coto, wiem tamto, bo ten z tym a ten z tamtą... jak w podstawówce.
Mam dziesiątki zdjęć prywatnych od zaprzyjaźnionych ludzi z Forum, również ze spotkań, na które nie mogłam przybyć. Są moje i ani mi w głowie wysyłać ich w eter. Moje w co wierzę też są bezpieczne.
Jak się straci czyjeś zaufanie to miliony emotikonek, fochów, udawania pokrzywdzonego nie pomogą, tłumaczenia w pokrętny sposób też nie.
Jeszcze jedno... każdy ma inną wrażliwość i odbiór pewnych rzeczy. Grubą skórę trzeba sobie na plotkarzy i manipulantów wyhodować. Nie kieruję tego w niczyją stronę jakby ktoś się poczuł urażony....nie znam tej historii tak naprawdę.
Świnoujście jest zbyt fajne aby się dąsać...
Miłych pobytów życzę.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Witam, czytam te oskarżenia i myślę, że jako dorośli ludzie powinniście zaprzestać oczerniania siebie wzajemnie :roll: Nikt nikogo za rękę nie złapał, a jeżeli Muzyczka znasz Zbyszka i widziałaś,że robił zdj, trzeba było podejść i powiedziec ,że sobie nie życzysz i wyjaśnić na miejscu, a nie po ponad miesiącu oczerniacie się i domniemania piszecie :roll: :o
Nie znam nikogo z Was i za nikim nie jestem :oops: ale można zakończyć oczernianie siebie i wciąganie innych na forum NS :shock:
Pozdrawiam Świnoujście :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Witam,
Danii, wielkie dzięki, nie chciałam tego tematu tak poruszać, ale zmusiły mnie okoliczności... niemiłe to...ale niestety kończę pisanie, gdyż naprawdę ubiera się w słowa wybielając się, i to fakty prawdziwe w nieprawdę ... Trudno . Dziękuję za pozdrowienia i wzajemnie, też życzę wszystkiego dobrego, dużo zdrówka w trudnych czasach, dobrych chwil, dużo szczęścia i też trzymaj się cieplutko....

Zbigniew, nie będę w towarzystwie na dancingu Cb sprawdzać i pouczać o kulturze, i o robieniu zdjęć, ani mi się śniło, nie nauczona jestem komuś zaglądać w komórkę, a to, że długo trzymałeś w pionie, niestety tak było, i dużo ludzi zwróciło mi uwagę i to widziało....
Jak czyta się coś lub pisze w komórce, trzyma się ją poziomo,lub lekko do góry, lecz nie w pionie... Ty będąc przy barze trzymałeś ją przy kolanie w pionie, tak z daleka w pionie czytałeś z komórki?....a to, że Cb to rajcuje, to wiem... Ale nie sądziłam, że je prześlesz, i najgorsze, że na drugi dzień po informacji na forum, po 7.07, po środzie, czyli 8.07 , po dancingu, domyśliłam się, komu zdjęcia wysłałeś, gdyż ktoś Ci dziękował za fotki - tu na Forum i że jednak dla sensacji, że jestem tam, robiłeś i wiadomo komu przesłałeś, ale i tak pewnie dużo więcej nie wiem... nieważne... Nie należę do osób, które jak to sam napisałeś: - ocierają się o Cb...hi...,nie miałabym o kogo... wstyd... Z nudów siedziałeś wtedy, nie tańczyłeś ani razu, choć buty miałeś do tańca... Również też co innego jak ktoś robi zdjęcie dla siebie, a co innego jak komuś przesyła..... Jak wiesz i zauważyłeś, po "dzień dobry" nie odzywam się, po wielu napisanych w zeszłym roku rzeczach po powrocie ze Świnoujścia,....mam swój honor.... Nie miałam z Tobą nic do czynienia, gdyż od razu powiedziałam, że nie..

Majka - nieprzyjemny temat, wiele by tu pisać, ale tylko część odważyłam się ...zgadzam się z Tobą w zupełności...samo życie... Też mam bardzo dużo zdjęć pamiątkowych z wyjazdów, za obopólną zgodą znajomych czy koleżanek czy kolegów i nigdzie nie wysyłam....

Kończę pisanie na ten temat przykry, gdyż to po fakcie i nic nie zmieni to, ani ludzi, ani nic nie da..
Niestety po pewnych zadaniach, napisanych tu na Forum, zostałam tak zirytowana, że odważyłam się napisać, choć dusiłam to długo w sobie.... też długo tu nie zaglądałam. Jak zaczęło się pisać o szaszłykarni, z którą miałam do czynienia, napisałam swoje zdanie, chyba mam do tego prawo. Byłam w Świnoujściu, i też chciałam przekazać swoje informacje.
Miłej nocki.
Kończę ten temat, nic to nie zmieni, jak pisała Majka- są ludzie i ludziska. Czasem jak kiedyś pisałam, tu wiele się przechwala i przesadza, pisząc nie do końca prawdę tu na Forum, by tylko zaistnieć,by tu być, inaczej & pośmiać się, pożartować- owszem... ale są to dwie inne- różnorodne rzeczy....
Cieszmy się życiem i tym co mamy najcenniejsze..
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

A może by tak o Świnoujściu coś napisać...
Te wywody mnie nie interesują i ,,problemy" :?
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Świnoujście luty 2020

Post autor: Hipokryt »

rybka pisze: 26 sie 2021 20:19 No i skutecznie zniechęciliście mnie do odwiedzenia Swinoujścia :shock:
Mnie również zniechęciliście do odwiedzenia tego kurortu po przeczytaniu tego wątku :shock:
To miejsce to istna "sodomia i gomora" :?

A dawniej były takie piękne perspektywy a nawet imienne zaproszenie od Gieni:
GIENIA pisze: 03 mar 2020 19:10 Skad Marku te wakacje :?: :o .. planujemy luty 2021 :D ... a dla chcącego nic trudnego ... przyjeżdżajcie z M ... :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

A myślałam , ze do tego tematu nikt nie zagląda :lol: :lol: :lol: :lol:

Witam Wszystkich :D

Zbyszek , jaka dziś pogoda w Świnoujściu :?:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Gienia jak na razie 18 stopni i świeci słońce, ale dla wczasowiczów taka pogoda, to za chłodno. Z tego co słyszałem, to dużo Niemców odwołuje rezerwację w hotelach na wrzesień.
ODPOWIEDZ