Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór
Kolejny pogodny ,jesienny dzień ,mija już wieczór
Zabiegany dzień ,kulinaria ,sprzątanie , cmentarz itp
Każdy ma inną opcje ,przygotowań
Dopiero zagościłam ,nie obecna na forum
Hello pogaduchy ,pozdrawiam
Witajcie. Cóż moje zmęczenie nie jest takie przyjemne. Zaduma ale i smutek ...jeszcze.... . No ale przyjechały dzieci , jest wnusio i już planujemy wspólne wakacje . Myślałam, że może z babcią już nie zechce ale jeszcze przyszły rok widać, że tak Czy się z tego cieszę ? Z jednej strony tak, z drugiej ... miałam nadzieję, że mi już odpuści . Spokojnego wieczoru wszystkim...
Cześć Zosiu,
smutek będzie zawsze , Zosiu to żadne podtrzymanie na duchu ,
nie będę bawić się w takie rzeczy - wiem co mówię , a to co głęboko w duszy nie da się upublicznić
Cześć. Pora na jajecznicę dzisiaj mam sporo pracy, dopiero dotrę na groby, jutro nie zamierzam, zwykle to lekki cyrk przypomina.
Super dnia dla wszystkich, co kto lubi.
Dzień dobry słoneczne i wietrzne.
U mnie dziś dzień totalnego luzu… książka , kocyk, herbatka. Żadne gary, żadne obiadki tylko chillout.
Pięknego dnia kochani.
Niektórzy postanowili w specyficzny sposób zamanifestować swoje niezadowolenie z powodu nieuzasadnionego majdrowania przy wskazówkach .
Strajkują...
A mnie uziemił przesunięty (chyba) krążek. Trzy dni z głowy, dobrze że porządki gdzie trzeba porobione.
Pozdrawiam w ten słoneczny dzionek.