Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bylem,nie polecam.Smród bród i ubóstwo,jedzenie nie dobre,ludzie nie mili.Lekarze konowały,generalnie do dupy.Nie wiem czym się tak zachwycacie i teraz widzę na ile to forum jest wiarygodne!Wprowadzacie ludzi w błąd !
Witam!
Tyle opinii ile ludzi tam będących.Każdy wyraża swoje zdanie .Jadę do Krystyny drugi raz i opisze swoją opinię.
Byłam w sierpniu tego roku i wróciłam bardzo zadowolona.Pewnie,że można szukać dziury w całym.
Zobaczymy jak będzie tym razem.
Pozdrawiam
Wiem ze w Krystynie trwają remonty i sa utrudnienia ,ale moja znajoma wróciła tydzień temu i mówiła ze nie jest zle ,ja jadę w marcu pozyjemy zobaczymy grunt to dobre towarzystwo to wszystko sie przezyje
Witaj mariuh29 na forum Pisałam już na forum o pobycie w Willi Zielonej.Mały zabytkowy budynek w pobliżu parku zdrojowego i sanatorium Krystyna.Gdy tam przebywałam,mieszkało tam 30 osób w pokojach 1 i 2 osobowych.Na miejscu jest stołówka,ładny duży taras na pięterko.Na zabiegi chodziłam do Krystyny i Marconiego , wszędzie blisko,mały spacerek.Dobrze się czułam w tym kameralnym sanatorium.Miłego dnia życzę
Witajcie mariuh29 , kociu ,no i super ,macie swoje sanatoria vis a vis dzieli je tylko ulica ,a z pewnością jakieś zabiegi będąc w Willi Zielonej będą w Krystynie ,większość tak miała na moim turnusie.