Krystyna Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zdzislaw_gluchowski
Na forum od: 17 gru 2013 09:32
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 20

Re: Krystyna Busko Zdrój

Post autor: zdzislaw_gluchowski »

Bylem,nie polecam.Smród bród i ubóstwo,jedzenie nie dobre,ludzie nie mili.Lekarze konowały,generalnie do dupy.Nie wiem czym się tak zachwycacie i teraz widzę na ile to forum jest wiarygodne!Wprowadzacie ludzi w błąd !
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witam!
Tyle opinii ile ludzi tam będących.Każdy wyraża swoje zdanie .Jadę do Krystyny drugi raz i opisze swoją opinię.
Byłam w sierpniu tego roku i wróciłam bardzo zadowolona.Pewnie,że można szukać dziury w całym.
Zobaczymy jak będzie tym razem.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: kociu »

Wiem ze w Krystynie trwają remonty i sa utrudnienia ,ale moja znajoma wróciła tydzień temu i mówiła ze nie jest zle ,ja jadę w marcu pozyjemy zobaczymy grunt to dobre towarzystwo to wszystko sie przezyje :P :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
mariuh29
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2014 16:38
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: mariuh29 »

Witam serdecznie,dostałem skierowanie do willa zielona w Busku zdroju-może ktoś tam był a może się dopiero wybiera;) Ja zaczynam kurację 28.02.2014
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj mariuh29 na forum :D Pisałam już na forum o pobycie w Willi Zielonej.Mały zabytkowy budynek w pobliżu parku zdrojowego i sanatorium Krystyna.Gdy tam przebywałam,mieszkało tam 30 osób w pokojach 1 i 2 osobowych.Na miejscu jest stołówka,ładny duży taras na pięterko.Na zabiegi chodziłam do Krystyny i Marconiego , wszędzie blisko,mały spacerek.Dobrze się czułam w tym kameralnym sanatorium.Miłego dnia życzę :D :kwiat:
Krynia52
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2014 17:42
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Krynia52 »

Anka pisze:Witam Kociu!
Ja też jadę do Krystyny ale w lutym 2014r,Masz jakieś pytania?
Życzę miłego dnia :kwiat:
Pozdrawiam
Witam,jestem Krystyna z Augustowa ,mam turnus od 31.01.2014 do 28.02.2014 w Krystynie w Busku,czy jeszcze ktoś się wybiera,może po drodze,pozdrawiam.K
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj mariuh29 ja też będe w Busku ale w krystynie od 10 marca Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witajcie :D mariuh29 , kociu ,no i super ,macie swoje sanatoria vis a vis dzieli je tylko ulica ,a z pewnością jakieś zabiegi będąc w Willi Zielonej będą w Krystynie ,większość tak miała na moim turnusie. :D
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

oby pogoda dopisała to będzie dobrze ,jesli mariuh29 tanczy to pewnie na parkiecie sie spotkamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gonzo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2013 17:53

Re: willa zielona Busko Zdrój

Post autor: gonzo »

Będę od 18 na turnusie, więc z tymi co lubią tańczyć na pewno się spotkam
ODPOWIEDZ