Pięknie biało słonecznie i mroźnie
Młodzi to się raczej nie nudzą
Dziś rano,,wydzwoniłam,,zwrot dla mamy chciała Ciechocinek i ma jest ,,Dom Zdrojowy,, dobre sanatorium od 4 stycznia
Miłego dnia

DusiuDuszyczka pisze: 21 gru 2021 18:56 Potrzebuję dobrego przepisu na śledzika matiaska...Macie coś sprawdzonego?
Alutko...w tym roku również robiłaś takie śliczne choineczki? Pomocników miałaś?
Czasy ogólnie są mega dziwne Atinko...zgadza się. .
Każde kichnięcie to już umysł podpowiada COVID...Spotkasz kogoś znajomego to nie witasz się tylko dystans..a te kwaranntany to już. W ogóle.
U nas..w strefie wschodniej z kolei uchodżcy są w temacie bieżącym.
Moja siostra mieszka bardzo blisko granicy...Już było kilka takich grup.którym udało się przejść. We wsi oczywiście panika...Oni chcieli tylko wody..Jeden boso..bo przechodził przez bagna.
Teraz pytanie...to jedno miejsce przy stole wigilijnym..w sytuacji kiedy ktoś zapuka do drzwi z prośbą o wodę..bać się czy przyjąć jak gościa??? Ciągle pytanie to chodzi mi po głowie..![]()

Duszyczka pisze: 21 gru 2021 18:56
Alutko...w tym roku również robiłaś takie śliczne choineczki? Pomocników miałaś?
Dusiu oczywiście pomocnicy byli już jakiś czas temu, nocowali u nas, więc wtedy było szaleństwo piernikowe, teraz to już nie tylko choineczki ale jednorożce i dinozauryoczywiście swoją część spakowali do domu i już ich nie ma, swoją świąteczną część ja przechowuję dla bezpieczeństwa