Szczawnica "Papiernik"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
soja33
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2014 17:31
Oddział NFZ: Śląski

Szczawnica "Papiernik"

Post autor: soja33 »

Witam.Po raz pierwszy wybieram się do sanatorium ,zostałam skierowana do Papiernika w Szczawnicy,skierowanie z ZUS,problemy z kręgosłupem.Wyjazd 21.02.14 ,zostało jeszcze trochę czasu,może ktoś już tam był i podzieli się ze mną swoimi odczuciami,spostrzeżeniami,wskazówkami?Chętnie się z nimi zapoznam.Może ktoś jedzie w tym samym terminie?Fajnie byłoby poznać.Pozdrawiam. :P
forumowicz

Re: Szczawnica "Papiernik"

Post autor: forumowicz »

Witaj na forum :D Podaję Ci link http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... piernik%22 albo wpisz w przeglądarkę ten http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... a&fid[0]=3 :D tu znajdziesz wszystkie opinie jakie są na forum na temat tego sanatorium .Pozdrawiam :D :kwiat:
soja33
Kuracjusz
Kuracjusz

dziękuję za link:)o samym Papierniku co prawda niewiele mówi ale o okolicy sporo.Może ktoś ma jeszcze coś do dodania,chętnie poczytam. ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Soja dwóch naszych forumowiczów tam jest od jutra,Felek95 i Piotr40 może jak wrócą się odezwą to będzie świeżutki opis,tego Ci życzę :D :kwiat:
soja33
Kuracjusz
Kuracjusz

Zobaczymy,czekam z niecierpliwością ;) Pozdrawiam.Dobrej nocy!
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Post autor: wikul »

Byłem w Papierniku ale 15 lat temu i byłem zadowolony. Niestety, na zabiegi trzeba było chodzic do zakładu przyrodoleczniczego a do miasteczka na dół. Gorzej było z powrotami, ale Szczawnica leży na pochyłosciach wie trzeba się z tym liczyć. Na balangi do Hutnika albo jeszcze wyżej do Dzwonkówki lub Nauczyciela.
Szczawnica jest piekna ale trzeba mieć mlode nogi.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

soja33 pisze:Witam.Po raz pierwszy wybieram się do sanatorium ,zostałam skierowana do Papiernika w Szczawnicy,skierowanie z ZUS,problemy z kręgosłupem.Wyjazd 21.02.14 ,zostało jeszcze trochę czasu,może ktoś już tam był i podzieli się ze mną swoimi odczuciami,spostrzeżeniami,wskazówkami?Chętnie się z nimi zapoznam.Może ktoś jedzie w tym samym terminie?Fajnie byłoby poznać.Pozdrawiam. :P
Soja 33 zazdroszczę Ci wyjazdu do Szczawnicy , Papiernik jest pięknie położony , we wrześniu był tam remont - mieszkałam obok w pensjonacie , fakt do centrum jest kawałeczek , ale po dwóch dniach poznasz skróty i nie będzie tak źle ( koło apteki po schodeczkach ...po drodze pyszne placki ziemniaczane ;) )
MIŁEGO POBYTU :kwiat: :kwiat: :kwiat:
26wenus
Na forum od: 12 sty 2014 22:42
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: 26wenus »

jadę do Szczawnicy od 26lutego 2014.sanat."Nauczyciel"to myślę ,że się spotkamy:)
GIENIO30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2012 14:20

Post autor: GIENIO30 »

hEKA. Byłem w Papierniku od 28-11 do 24-12-2012. Pokój 1-neczka najlepszy wybór. Aby taką malutką sypialnię zaklepać trzeba być dzień wcześniej( 10 szt) Imprezy generalnie w Hutniku i to dzień w dzień. Super okolice chętnie wrócił bym tam. SJ.
Lafar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 14:54

Post autor: Lafar »

POlecam to sanatorium , byłem w wakacje przełom lipiec/sierpień 2012 - wiek 22 lata (wtedy) najmłodszy, z wyglądu tragedia, najlepiej najwyższe piętro super widoki! Problem jedynie umiejscowieniem ośrodka- bardzo wysoko pod górkę.. najlepiej z miasta wracać parkiem :) o 22 zamykają drzwi i nie ma jak wyjść/wejść. Ogólnie wspominam pobyt bardzo dobrze dodatkowo super ludzie! hmm.. nie polecam za to jednoosobowych pokoi, chyba że ktoś lubi samotność :) we 2je zawsze raźniej :) :) w 2012 nocleg kosztował 50 zł dla osoby z zewnątrz :)
ODPOWIEDZ