Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.Po raz pierwszy wybieram się do sanatorium ,zostałam skierowana do Papiernika w Szczawnicy,skierowanie z ZUS,problemy z kręgosłupem.Wyjazd 21.02.14 ,zostało jeszcze trochę czasu,może ktoś już tam był i podzieli się ze mną swoimi odczuciami,spostrzeżeniami,wskazówkami?Chętnie się z nimi zapoznam.Może ktoś jedzie w tym samym terminie?Fajnie byłoby poznać.Pozdrawiam.
Byłem w Papierniku ale 15 lat temu i byłem zadowolony. Niestety, na zabiegi trzeba było chodzic do zakładu przyrodoleczniczego a do miasteczka na dół. Gorzej było z powrotami, ale Szczawnica leży na pochyłosciach wie trzeba się z tym liczyć. Na balangi do Hutnika albo jeszcze wyżej do Dzwonkówki lub Nauczyciela.
Szczawnica jest piekna ale trzeba mieć mlode nogi.
soja33 pisze:Witam.Po raz pierwszy wybieram się do sanatorium ,zostałam skierowana do Papiernika w Szczawnicy,skierowanie z ZUS,problemy z kręgosłupem.Wyjazd 21.02.14 ,zostało jeszcze trochę czasu,może ktoś już tam był i podzieli się ze mną swoimi odczuciami,spostrzeżeniami,wskazówkami?Chętnie się z nimi zapoznam.Może ktoś jedzie w tym samym terminie?Fajnie byłoby poznać.Pozdrawiam.
Soja 33 zazdroszczę Ci wyjazdu do Szczawnicy , Papiernik jest pięknie położony , we wrześniu był tam remont - mieszkałam obok w pensjonacie , fakt do centrum jest kawałeczek , ale po dwóch dniach poznasz skróty i nie będzie tak źle ( koło apteki po schodeczkach ...po drodze pyszne placki ziemniaczane )
MIŁEGO POBYTU
hEKA. Byłem w Papierniku od 28-11 do 24-12-2012. Pokój 1-neczka najlepszy wybór. Aby taką malutką sypialnię zaklepać trzeba być dzień wcześniej( 10 szt) Imprezy generalnie w Hutniku i to dzień w dzień. Super okolice chętnie wrócił bym tam. SJ.
POlecam to sanatorium , byłem w wakacje przełom lipiec/sierpień 2012 - wiek 22 lata (wtedy) najmłodszy, z wyglądu tragedia, najlepiej najwyższe piętro super widoki! Problem jedynie umiejscowieniem ośrodka- bardzo wysoko pod górkę.. najlepiej z miasta wracać parkiem o 22 zamykają drzwi i nie ma jak wyjść/wejść. Ogólnie wspominam pobyt bardzo dobrze dodatkowo super ludzie! hmm.. nie polecam za to jednoosobowych pokoi, chyba że ktoś lubi samotność we 2je zawsze raźniej w 2012 nocleg kosztował 50 zł dla osoby z zewnątrz