Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Szalona Paczka

Post autor: Gość »

Coś na rozluźnienie kochani :lol:

Pewna para w średnim wieku zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na Florydę i zamieszkać w tym hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej.
Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać e-maila do żony. Niestety pomylił się o jedną literę.
Tym sposobem mail trafił do wdowy po pastorze, która właśnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół.
Jej syn znalazł ją zemdloną przy komputerze a na ekranie przeczytał:

DO: Moja ukochana żona
TEMAT: Jestem już na miejscu
TREŚĆ: Wiem że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie.
Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maila do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest gotowe na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa jak moja.
P.S.: Tu jest naprawdę gorąco
:lol: :lol: :lol:
Gość

Droga MałaCzarownico :serce:
Jeśli chcesz się do nas przyłączyć to serdecznie witamy w naszych skromnych progach.
Natomiast jak można przyczynić się do usunięcia czyjegoś konta?
To bardzo proste, wystarczy być aż nadto miłym, empatycznym, mieć swoje zdanie z którym nie zgadza się Grupa Trzymająca Władzę i gotowe :D
A kto? Tego to wybacz ale publicznie pisał nie będę a prywatnie też się nie da. Najlepiej to od osób TOKSYCZNYCH trzymać się jak najdalej a jak one spróbują się do Ciebie zbliżyć to Warknąć i ugryźć a z zębów powinna piana się toczyć :lol: :lol: :lol:
Poza tym to staram się być miłym i wesołym diabełkiem i nawet pogłaskać się pozwolę :lol:

Obrazek
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Ysy :kwiat: , nie oczekiwałam szczegółów Twojej sprawy, bo rozumiem, że to mogłoby wywołać burzę. Zadałam pytanie tak ogólnie, by mieć świadomość, co może spowodować takie konsekwencje, bo zdaje się nie koniecznie musi być to zachowanie zasługujące na miano trolla czy hejtera. Choć tu nie piszę, to zaglądam do Waszej Paczki, by poczytać żarciki tu zamieszczone na poprawę humorku (jak ten powyżej :lol: :lol: :lol: ) i widzę, że panuje tu lekka, wesoła atmosfera, stąd moje zaskoczenie, zdziwienie i zaskoczenie. :shock:
Dziękuję za miłe przyjęcie. :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 260 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Wpadł mi w oko wierszyk :D

"Kiedyś Baca krótkowidz z owieczki korzystał.
Dziwiąc się, że mu ona nie beczy, lecz śwista.
Dopiero na kolegium mu wytłumaczono.
Że wyryćkał świstaka, co był po ochroną. "

:lol:

Zmykam ... jeszcze raz , spokojnego popołudnia Wszystkim :serce:
Ostatnio zmieniony 25 lut 2022 16:02 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Gość

Kleinehexe pisze: 25 lut 2022 15:57 Ysy :kwiat: , nie oczekiwałam szczegółów Twojej sprawy, bo rozumiem, że to mogłoby wywołać burzę. Zadałam pytanie tak ogólnie, by mieć świadomość, co może spowodować takie konsekwencje, bo zdaje się nie koniecznie musi być to zachowanie zasługujące na miano trolla czy hejtera. Choć tu nie piszę, to zaglądam do Waszej Paczki, by poczytać żarciki tu zamieszczone na poprawę humorku (jak ten powyżej :lol: :lol: :lol: ) i widzę, że panuje tu lekka, wesoła atmosfera, stąd moje zaskoczenie, zdziwienie i zaskoczenie. :shock:
Dziękuję za miłe przyjęcie. :kwiat:
Witaj Mała Wiedźmo :serce: :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

forumowicz pisze: 25 lut 2022 15:05 Panowie proszę tylko nie skaczcie sobie do gardeł. Niech chociaż ten temat będzie od tego wolny :D :kwiat: :serce:
(...)
Szanowny Ojcze :)
Niniejszym wyrażam słowa skruchy, przeprosin i ubolewania za każde moje słowo, w którym kogoś tu uraziłem :? :roll:
Niestety, po raz kolejny nie wiem, które to słowa ode mnie kogokolwiek uraziły :?: :shock:
A drugi Pan dobrze, że już mnie nie śledzi, bo już dawno TU napisał, że mnie zablokował i jest pełna kultura :kwiat: :D
Gość

:lol: :lol: :lol: :serce:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

forumowicz pisze: 25 lut 2022 16:00

Witaj Mała Wiedźmo :serce: :lol:

Obrazek
Jakie to miłe, bardzo dziękuję! :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witajcie Kochani :kwiat:
No ja dzisiaj sobie pozwoliłam na pierdółki :lol: dostałam kilka książek do przeczytania...ale nie z biblioteki...teraz mam do kwietnia co czytać..

Jadąc autobusem nigdzie nie widziałam kolejek..ani w bankomatach ani na stacji paliw...znajoma mieszka w Kurniku ( mała gmina) :lol: to może tam trzeba zrobić zapas...mówiła też coś o gazie...staram się nie oglądać za dużo tv tylko tyle co muszę żeby nie zwariować...

Darek :kwiat: Ja też należę do wrogów....więc się nie przejmuj...mam swoją szajbę i cudza mi niepotrzebna :lol: :lol: :lol:

Wszystkim życzę spokojnego wieczoru....

Oczywiście z pozdrowieniami :kwiat:

Atino :kwiat: udanej kuracji... :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Witam
u mnie wczoraj kolejki ogromne na stacjach, pod wieczór brakło on i na niektórych stacjach benzyny...Dziś rak on a na pobliskim lotosie tylko lpg był :roll:
Dziś zakupy normalne... ;)
Moja mama poszła do banku po emeryturę i dostała tylko 1 tys - resztę może koło wtorku :roll: :? szok własnych pieniędzy z ZUSu :?:
Miłego weekendu Szaleni, abyśmy mogli o przyjemniejszych rzeczach pisać ..... :kwiat: :!:
ODPOWIEDZ