Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, nie nie byłam jeszcze w Wenedzie mam nadzieje ze będzie fajnie że zabiegi pomogą nio i człowiek w końcu wypocznie, byłam w Dzwirzynie i mam nadzieje, ze tu tylko może być lepiej pozdrawiam
Witam dostałam skierowanie z ZUS do ośrodka WENEDA W KOŁOBRZEGU w terminie 28.05-20.06.2012 może ktoś jedzie też w tym terminie z okolic Warszawy ja jestem dokładnie z Pułtuska chętnie dorzucę się do paliwa gdyby ktoś jechał samochodem lub wspólna podróż pociągiem zawsze raźniej. Proszę o kontakt 507-372-807.POZDRAWIAM
Hej Aga. Mnie też daleko nie wysłali bo jestem z Drawska i wybieram sie w tym samym terminie co Ty. Sorki za pytanie ale możesz napisać ile masz lat? Bo ja mam 26 i szukam osoby w podobnym wieku pozdrawiam
Witaj Marta
Ja jestem od ciebie o 10 lat starsza ale duchem czuję się na 20 hehehe
Wiesz tak naprawdę to wiek nie jest aż tak bardzo ważny. Ja będąc na wcześniejszym turnusie miałam współlokatorki starsze o 10 15 lat i uwierz mi że dobrze się bawiłam bo naprawde trafiłam na babki z dużym poczuciem humoru. Ale z tego co się dowiedziałam pokoje są przydzielane wiekiem także nie ma obawy.A tak na pocieszenie to z zusu raczej jadą przewaźnie nieco młodsi ludzie niż z nfz.
Pozdrawiam Aga
Super!!! To mnie pocieszylas bo ja jade pierwszy raz i o sanatorium mialam wyobrażenie ze sa tam sami emeryci i renciści. Jestem przerażona opiniami o wenedzie a najbardziej co piszą o jedzeniu dobrze ze na dobra rybke bedzie mozna wyskoczyc Pozdrawiam
Możesz jechać bez obaw naprawdę, ja też jak miałam jechać pierwszy raz właśnie tego sie obawiałam jakie było moje zaskoczenie gdzie ludzie byli w wiekszości w dość młodym wieku.
A co do jedzenia to wiesz różni są ludzie i różne opinie ale głowa do góry będzie dobrze
Pozdrawiam