Kołobrzeg Etna - Weneda

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: Kołobrzeg Etna - Weneda

Post autor: administrator »

Na tym forum umawiamy się na wyjazd. Opinie z pobytu w ośrodku umieszczamy zaś tu http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 550#p10550
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 17:47
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aga76 »

Witam, nie nie byłam jeszcze w Wenedzie mam nadzieje ze będzie fajnie że zabiegi pomogą nio i człowiek w końcu wypocznie, byłam w Dzwirzynie i mam nadzieje, ze tu tylko może być lepiej pozdrawiam
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam, ponownie czy są jeszcze jakieś osoby które jada w kwietniu do WENEDY w Kołobrzegu????
boziaryk
Na forum od: 13 mar 2012 12:20

Post autor: boziaryk »

Witam dostałam skierowanie z ZUS do ośrodka WENEDA W KOŁOBRZEGU w terminie 28.05-20.06.2012 może ktoś jedzie też w tym terminie z okolic Warszawy ja jestem dokładnie z Pułtuska chętnie dorzucę się do paliwa gdyby ktoś jechał samochodem lub wspólna podróż pociągiem zawsze raźniej. Proszę o kontakt 507-372-807.POZDRAWIAM :)
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Nikt nie jedzie w kwietniu do WENEDY??
Pomimo głuchej ciszy mam nadzieję ze w końcu ktoś się odezwie :)
Pozdrawiam :)
andrzej45
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2011 17:09

Post autor: andrzej45 »

Witam
Czy ktos z okolic Poznania wybiera sie do Etny na turnus od 10 kwietnia ?

moje gg GG 11505360

prosze o kontakt

Pozdrawiam
marta 26
Na forum od: 27 mar 2012 14:50

Post autor: marta 26 »

Hej Aga. Mnie też daleko nie wysłali bo jestem z Drawska i wybieram sie w tym samym terminie co Ty. Sorki za pytanie ale możesz napisać ile masz lat? Bo ja mam 26 i szukam osoby w podobnym wieku :) pozdrawiam
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Marta
Ja jestem od ciebie o 10 lat starsza ale duchem czuję się na 20 hehehe
Wiesz tak naprawdę to wiek nie jest aż tak bardzo ważny. Ja będąc na wcześniejszym turnusie miałam współlokatorki starsze o 10 15 lat i uwierz mi że dobrze się bawiłam bo naprawde trafiłam na babki z dużym poczuciem humoru. Ale z tego co się dowiedziałam pokoje są przydzielane wiekiem także nie ma obawy.A tak na pocieszenie to z zusu raczej jadą przewaźnie nieco młodsi ludzie niż z nfz.
Pozdrawiam Aga
marta 26
Na forum od: 27 mar 2012 14:50

Post autor: marta 26 »

Super!!! To mnie pocieszylas bo ja jade pierwszy raz i o sanatorium mialam wyobrażenie ze sa tam sami emeryci i renciści. Jestem przerażona opiniami o wenedzie a najbardziej co piszą o jedzeniu :( dobrze ze na dobra rybke bedzie mozna wyskoczyc :D Pozdrawiam
aga76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Możesz jechać bez obaw naprawdę, ja też jak miałam jechać pierwszy raz właśnie tego sie obawiałam jakie było moje zaskoczenie gdzie ludzie byli w wiekszości w dość młodym wieku.
A co do jedzenia to wiesz różni są ludzie i różne opinie ale głowa do góry będzie dobrze :)
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ