Lądek Zdrój "Jubilat" 2014 01 08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Lądek Zdrój "Jubilat" 2014 01 08

Post autor: syrenka »

Dzięki za szybką odpowiedż ,,,kuruj się ....A zapomniałabym ...a jak tam zabieg po 19,00 zmieniło się coś w tym względzie ,,,mam namyśli lepsza muzyka ,,,jakiś nowy lokal,,,Pamiętam ,,,Dom Zdrojowy,,Piekiełko ,,Kaprys ,,,Wojskowa ,,,Sielanka ,,,Pozdrawiam z wietrznej Warszawy ,,,B,,,
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Kochana B. muzycznie tak samo,nowych knajpek nie przybyło,a starych nie ubyło też.Można jeszcze zorganizować sobie imprezkę z muzyką w Rybnej pod wyciągiem,chociaż nie wiem jak jest w sezonie pracy wyciągu.Zawsze można dogadać się,a mam fajne wspomnienia z imprezami tam robionymi :)
Wietrzna Warszawa??? Normalnie głowy urywa ;) .Kieleckie to nic w porównaniu z dzisiejszym "wiaterkiem" u nas.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Pewnie bym się licytował Alice z ta pogodą :kwiat:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

oj tam oj tam ....z kobietami sie nie licytuje bo żle sie na tym wychodzi sztani :evil: ,,,Ale próbować możesz czemu nie ,,,, :twisted:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Panowie ja rozumiem że rehabilitacja jest ważna a integracja tym bardziej :twisted: ale może byście coś napisali ciekawego :mrgreen: ,,,np. ciepłota w pokoju ,,,ja jestem zmarżlak więc proszę napiszcie jaka temperatura panuje w budynku ,,,mam na myśli temperaturę powietrza :D I bo to też jest ważne jaka jest pogoda czy już zasypało Lądek czy jeszcze nie ,,,, :) Sprawdziłam wiadomość podaną przez JUREK 47 ...Szpitalnych kwaterują na 3i 4 piętrze ,,, :) Miłej kuracji życzę i nie tylko ,,,Pozdrawiam ,,,B,,,,
milla
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2014 07:31
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: milla »

jerry66 do jakiego sanatorium jedziecie i jakim środkiem lokomocji ? bo ja jadę z Kraśnika 22 stycznia i zastanawiam się jakie są połączenia z Lubelszczyzny
Awatar użytkownika
tadek 1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2013 04:53
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: tadek 1 »

Witam do poznanianka temperatura w pokojach znośna mam nadzieje ze jak zrobi się zimno to podniosa temperaturę na grzejnikach jak narazie to jest ciepło na dworze więc tak mocno nie pala,co do zasiegu telefonów komórkowych to nie widzialem by ktoś mial jakieś problemy z dzwonieniem.Na dansingu byliśmy w zdrojowej i w piekiełku w tej drugiej byl zorganizowany wieczorek dla naszego ośrodka.Przed 22gą trzeba byc na miejscu.

pozdrawima tadek1
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj TADEK1,,,dzięki za szybką reakcję ,,,kurujcie się ,,,Dojadę niestety na wasz ostatni dzień pobytu tzn,28 stycznia ,,,może będzie nam dane się spotkać ,,,Pozdrawiam z brrrr zimnej Warszawy ,,,B,,,
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Proponuje odwiedzić ,,KAPRYS ,, to jest koło groty solnej ,,,, :twisted:
jerry66
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2014 21:02

Post autor: jerry66 »

Witam Milla,
przepraszam, nie odwiedzałem forum ponieważ czasu nie było. My z kolegą jedziemy własnym samochodem. Planujemy wyruszyć dzień wcześniej, to jest 28.01. A skierowanie mamy na leczenie poszpitalne do Jubilata. Miło, że będzie ktoś z naszych stron :)
ODPOWIEDZ