Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Myślę że jutro lub pojutrze będzie przydział. Byłam w NFZ Gdańskim z prośbą pisemną o sanatorium z bazą zabiegową na miejscu. Myślę ze przydział wrzesień /październik. Pozdrawiam serdecznie
Ida pisze: 04 lip 2022 14:19
Basen jest w sanatorium Olszówka, w Śląskim Centrum Rehabilitacyjno-Uzdrowiskowym i w Instytucie Gruźlicy i Chorób Płuc, udostępniają po południu. Nie wiem, czy w Cegielskim jest basen kryty, ale to i tak bardzo daleko, trzeba zejść z jednej góry i wejść na drugą, trochę czasochłonne. Jeśli chodzi o busy, to spokojnie, bagażnik mają,jeździ Rabbus z dolnej płyty dworca autobusowego, czyli dojście proste.Nie patrz w e-podróżniku na autobusy Rabka Zabornia, bo to przy głównej szosie i nijak się ma do Rabki Zdroju, szczególnie z walizką.