Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam
mam prośbę, czy był ktoś ostatnio w sanatorium Kołobrzeg-Podczele. Jakie panują tam warunki jeśli chodzi o pokoje i zabiegi. Jak przeczytałam opinie na forum jestem przerażona, może lepiej zrezygnować, choć czekałam 3 lata. Termin mam na maj.
Proszę o informacje, dziękuję
Marusia
Długo czekałaś..nie rezygnuj.Piękny czas. Jeśli lubisz spacery i rowery nie będziesz się nudzić. Ważne też towarzystwo ale skoro jesteś na NS to jesteś Osobą kontaktową..otwartą i zaradną. Piękne ścieżki spacerowe i rowerowe wynagrodzą ewentualne niedogodnosci. Część po remoncie..postaraj się je dostac. Może wcześniejszy przyjazd w tym pomoże. Zadzwoń.Dopytaj. Kołobrzeg też w zasięgu ręki...
Ja bylem w podczelu tez 1 raz w sanatorium w lipcu 2013 trafilem dobrze pokoj 3 osobowy po remoncie zabiegi dobre mialem no i mialem super pogode jak lubisz spacery to nie martw się bedzie super pozdrowienia
Waldeklat45 byłeś w tym obiekcie ? Ja byłem gościnnie 2 tyg. temu. Sanatorium na bagnach w otoczeniu przelatujących samolotów. Cisza i spokój to nie tam To otoczenie w którym wydobywa się borowinę dla kołobrzeskich Sanatoriów. Idealne miejsce dla ornitologów ze względu na mnogość ptactwa. Do morza ponad kilometr. Spacerkiem do miasta 8km ale jeździ autobus.
Byłem w Podczelu barrrrdzoooo dawno , było średnio na jeża jeżeli chodzi o same sanatorium , ale okolica ok . Całe szczęście że można było jeździć do Kolobrzegu . Pozdrawiam.
Dziś dostałam skierowanie na listopad do Kołobrzegu Podczele, nie wiem czy się cieszyć czy być szczęśliwą. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy którzy byli właśnie w tym sanatorium.