Kołobrzeg-Podczele

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Marusia12
Na forum od: 07 kwie 2018 14:40

Kołobrzeg-Podczele

Post autor: Marusia12 »

Witam
mam prośbę, czy był ktoś ostatnio w sanatorium Kołobrzeg-Podczele. Jakie panują tam warunki jeśli chodzi o pokoje i zabiegi. Jak przeczytałam opinie na forum jestem przerażona, może lepiej zrezygnować, choć czekałam 3 lata. Termin mam na maj.
Proszę o informacje, dziękuję :)
Marusia
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 41 razy

Re: Kołobrzeg-Podczele

Post autor: alka50+ »

Długo czekałaś..nie rezygnuj.Piękny czas. Jeśli lubisz spacery i rowery nie będziesz się nudzić. Ważne też towarzystwo ale skoro jesteś na NS to jesteś Osobą kontaktową..otwartą i zaradną. Piękne ścieżki spacerowe i rowerowe wynagrodzą ewentualne niedogodnosci. Część po remoncie..postaraj się je dostac. Może wcześniejszy przyjazd w tym pomoże. Zadzwoń.Dopytaj. Kołobrzeg też w zasięgu ręki... :kwiat:
Marusia12
Na forum od: 07 kwie 2018 14:40

Post autor: Marusia12 »

Dzięki za słowa otuchy. Będę dzwonić, najważniejsze to pozytywne nastawienie choć mam pietra :) :roll:
ranczo1965
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2016 13:45
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ranczo1965 »

Ja bylem w podczelu tez 1 raz w sanatorium w lipcu 2013 trafilem dobrze pokoj 3 osobowy po remoncie zabiegi dobre mialem no i mialem super pogode jak lubisz spacery to nie martw się bedzie super pozdrowienia
forumowicz

Post autor: forumowicz »

jeśli lubisz otoczenie natury , cisze , spokój - będziesz zadowolona .. zabiegi , srednia krajowa ;)

dla mnie to totalne zadupie :evil:
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Krzysio010 »

Waldeklat45 byłeś w tym obiekcie ? Ja byłem gościnnie 2 tyg. temu. Sanatorium na bagnach w otoczeniu przelatujących samolotów. Cisza i spokój to nie tam :D To otoczenie w którym wydobywa się borowinę dla kołobrzeskich Sanatoriów. Idealne miejsce dla ornitologów ze względu na mnogość ptactwa. Do morza ponad kilometr. Spacerkiem do miasta 8km ale jeździ autobus.
Gość

Post autor: Gość »

Byłem w Podczelu barrrrdzoooo dawno :lol: , było średnio na jeża jeżeli chodzi o same sanatorium :mrgreen: , ale okolica ok :) . Całe szczęście że można było jeździć do Kolobrzegu 8-) . Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
teresaela
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2013 22:34
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Kołobrzeg w obiektywie

Post autor: teresaela »

Dziś dostałam skierowanie na listopad do Kołobrzegu Podczele, nie wiem czy się cieszyć czy być szczęśliwą. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy którzy byli właśnie w tym sanatorium. ;) :serce:
maria1965
Na forum od: 19 lip 2022 08:04

Post autor: maria1965 »

Czy ktoś był tam ostatnio? Jakie panują warunki i czy warto pojechać?
maria1965
Na forum od: 19 lip 2022 08:04

Post autor: maria1965 »

Ktoś poleca wyjazd?
ODPOWIEDZ