A więc powodzenia
Krynica Zdrój, 20 wojskowy szpital wojskowy 25I-15II
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Krynica Zdrój, 20 wojskowy szpital wojskowy 25I-15II
A więc powodzenia
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Tak bylo we wrześniu..moze po Nowym Roku zaszly zmiany..ale napewno warto zadzwonic i zapytać...pozdrawiamiwcia pisze:Małgorzatas, Ty z pewnością masz świeższe informacje,wszak byłas 2 lata temu, a ja cztery.Wtedy mogło byc inaczej i dziś inaczej.Najlepiej, tak jak mówisz, samej zadzwonic i zapytac.![]()
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Witaj eland...za darmo masz 54 zabiegi łacznie z piciem wody ( jak ja bylam tak było) za darmo ..basen jest tez za darmo,jeśli masz przepisany jako zabieg..nie wiem nic o podczerwieni...ale wiem że byl remont i nowe stanowiska powstawaly,i faktycznie takie są.Dostajesz od pielegniarki jakie masz zabiegi..i to wszystko masz w ramach NFZ..za darmo...natomist wszystko co byś chciala dodatkowo musisz niestety zaplacic w planowaniu po wcześniejszym uzgodnieniu z lekarzem prowadzącym.Lekarz wtedy napisze na twojej karcie dodatkowy lub dodatkowe zabiegi z tym do planowania,zaplacisz i mozesz korzystać.Zapytaj zaraz po przyjezdzie i jak bedziesz u lekarza o te zabiegi,unikniesz w ten sposob kolejek i dostaniesz w miarę dobre godziny..pozdrawiam ciebie serdecznie i w razie pytań pisz odpowiem..życze tobie milego dniaeland pisze:do Małgosi...Witaj, piszesz że byłaś w tym sanatorium, powiedz mi proszę ile tych darmowych zabiegów dostajemy? I czy kuracjusze mogą za darmo korzystać z basenu i sauny (podobno jakaś na podczerwień jest) czy muszą płacić za każdym razem (jeśli oczywiście chcą dodatkowo popływać)- pozdrawiam
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Re:
witaj eland!jak udalo ci sie zarezerwowac jedynke??kiedy rezerwowalas??bo ja probowalam,ale mnie sie nie udalo.Ajeszcze zasadnicze pytanie,czy bedziesz w wojskowym? bo moze w innych senatoriach nie ma problemu!?eland pisze:Mariko, nikt się nie odzywał, dlatego zarezerwowałam sobie już jedynkę, będę w Krynicy już 24-ego. Spotkamy się już na miejscu, pozdrawiam (nie wiedziałam jak ci bezpośrednio odpowiedzieć)
Witamwrzesnia pisze:Cześć! jadęeland pisze:Kto wybiera się w tym terminie do sanatorium? Czy ktoś jedzie z Poznania 24-25 stycznia?![]()
tylko jest problem "czym"
Właśnie założyłam konto na forum, ale nie bardzo wiem jak to chodzi.
Przejrzałam z grubsza wymianę zdań na temat dojazdu z Poznania do Krynicy w terminie 24/25.01.2014r.
Ja od 25.01.2014r. zaczynam turnus w Muszynie i Krynica jest mi "po drodze". Jestem z Wrześni. Połączenia są fatalne. Na autobus z Poznania nie liczę (on line biletów już nie można kupić).
Jestem zainteresowana dołączeniem na trzecią do wspólnej jazdy samochodem (mój padł). Jeśli temat jest aktualny, to proszę o kontakt najlepiej na maila
Witaj ula-ulka!właśnie jestem w podrózy z wrześni 6:08. do krakowa12:13 planowo a potem busem do krynicy ,nic lepszedgo chyba nie ma pozdrawiamWitam
Właśnie założyłam konto na forum, ale nie bardzo wiem jak to chodzi.
Przejrzałam z grubsza wymianę zdań na temat dojazdu z Poznania do Krynicy w terminie
24/25.01.2014r.
Ja od 25.01.2014r. zaczynam turnus w Muszynie i Krynica jest mi "po drodze". Jestem z
Wrześni. Połączenia są fatalne. Na autobus z Poznania nie liczę (on line biletów już nie można
kupić).
Jestem zainteresowana dołączeniem na trzecią do wspólnej jazdy samochodem (mój padł). Jeśli
temat jest aktualny, to proszę o kontakt najlepiej na maila