Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
SUPLEMENT
Zapomniałem o jednej bardzo istotnej sprawie .
Sanatorium nie oferuje dostępu do sieci Wifi!
Pamiętajcie o zabraniu własnego ruterka albo dostatecznej ilości GB w smartfonie!
W sytuacji awaryjnej można skorzystać z punktu dostępowego w Parku Zdrojowym (wiem o takim przy wejściu od strony Policji, może są też inne).
Kaziu , ewenement ! Chodzi mi o Twój opis pobytu w Bajce , ja tak jednak nie potrafię .
Ale wiesz ? Po przeczytaniu Twojej relacji weszłam na stronę Horyńca i sprawdziłam wszystkie sanatoria jakie tam są . Okolica piękna , lubię takie ale gdybym miała okazję to wolałabym trafić do wszystkich innych , tylko nie do Bajki . A już brak dostępu do wi-fi zupełnie dyskwalifikuje ten obiekt tym bardziej , że tv prawie nie oglądam . Najbardziej to mnie przeraziły te pokoje i wieczorna kontrola choć z drugiej strony może to i dobrze bo sprawdzają np. czy kuracjusz dobrze czuje się . Choć wolałabym jak już to przez telefon albo pukanie , chodzi mi o jakiś komfort prywatności .
Dzięki za opis i swoje odczucia , dużo zdrówka Tobie i małżonce .
Jeśli chodzi o pokoje, to przyznaję Ci rację, natomiast Wi-Fi to już nie taki problem jak jeszcze kilka lat temu. Dziś praktycznie każdy nosi własny internet w kieszeni .
A kontrole? Mówiąc szczerze bardziej mi przeszkadzały te "gospodarskie" wizyty Pana od spraw technicznych.
Ja z kolei powiem Ci, że chyba bym nie zamienił specyficznego klimatu Bajki na marmurowe korytarze Jutrzenki.
Dzięki za życzenia, już jest lepiej, choć żona dostała jeszcze dziś antybiotyk na 3 dni .
Pozdrawiam i Tobie też zdrowia życzę
Właśnie,ten klimat pałacu... Np. wysokość pomieszczeń na parterze, balkony itd.
Kaziu: podziwiamy Cię i dziękujemy.
Jesteś polonistą? Po jakim uniwersytecie?