Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cześć! Wejdż na stronę e-podróżnik tam wyskoczą ci wszystkie połączenia z tego co widziałam nie ma bezpośredniego połączenia ....Jest 1 lub 2 przesiadki ,,,,i możesz kupić bilet przez internet ,,,Pozdrawiam z Warszawy ,,,B,,,,
Masz bezpośredni autobus z DA Łódź Kaliska. Odjazd o 9.00, przyjazd na miejsce o 17.40 - prawie 9 godzin, ale w końcu to ponad 400 km. To taki najbardziej komfortowy sposób dojazdu, koszt 86, - złotych. Bilet możesz kupić za pośrednictwem witryny e-podróżnik.Przyjazd trochę późno, doba sanatoryjna z NFZ zaczyna się o 14.00, może lepiej skontaktuj się telefonicznie czy możesz przyjechać później. Istnieje jeszcze jedna opcja, wcześniejszego przyjazdu w dniu poprzedzającym turnus, ale to dodatkowy koszt i też warto sprawdzić czy istnieje taka możliwość. Ale wtedy istnieje możliwość wyboru lepszego zakwaterowania. Coś za coś, ale życie to konieczność dokonywania wyborów. Inne połączenia już z przesiadkami, ale w sezonie zimowym nie polecam.
Pozdrawiam
czy ktoś z kuracjuszy wie na temat busów z Jeleniej Góry do Świeradowa Zdroju, planuje być w niedzielę ok. 7.35 w Jeleniej i jak patrzyłem na e-podróżnika to pierwszy bus w tym kierunku mam o 8.20. Mam nadzieje, że zdążę dojechać .....jeśli ktoś wie o prywatnych busach to poproszę informację
Niestety połączenie z Jeleniej do Świeradowa jest dość kiepskie , ale jeśli chcesz to możesz zadzwonić do przewoźnika nr telefonu to 513 861 425. Jeśli dobrze pamiętam to po 8 rano jest też jakiś autobus z dworca. Ja się na niego spóźniłam i czekałam do 14.40 koszmar bo od 9 rano trochę czasu upłynęło.