FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....

Post autor: rybka »

Dziękuję Alicjo :) Sprawdzałam w e-podróżniku i znalazłam tylko 2 bezpośrednie połączenia /3.30 i 14.25/. Napisz proszę, z jakiego źródła korzystałaś?.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Weszłam na stronę PKS Oświęcim placówka Nowy Sącz.Ten o 6 to jest z Katowic,ten trochę późniejszy jedzie z Nysy.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: kociu »

Witam !!!!!czy ktoś orientuje sie czy jest z łodzi bezpośredni autobus do polańczyka z góry dziękuje :)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Cześć! Wejdż na stronę e-podróżnik tam wyskoczą ci wszystkie połączenia z tego co widziałam nie ma bezpośredniego połączenia ....Jest 1 lub 2 przesiadki ,,,,i możesz kupić bilet przez internet ,,,Pozdrawiam z Warszawy ,,,B,,,,
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53

Post autor: syrenka »

Możesz jeszcze spróbować sprawdzić na dworcu autobusowym prywatnych przewożników ,,,,czy mają takie połączenie ....
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam. Jak najlepiej dojechać z łodzi do Iwonicza Zdroju?
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Masz bezpośredni autobus z DA Łódź Kaliska. Odjazd o 9.00, przyjazd na miejsce o 17.40 - prawie 9 godzin, ale w końcu to ponad 400 km. To taki najbardziej komfortowy sposób dojazdu, koszt 86, - złotych. Bilet możesz kupić za pośrednictwem witryny e-podróżnik.Przyjazd trochę późno, doba sanatoryjna z NFZ zaczyna się o 14.00, może lepiej skontaktuj się telefonicznie czy możesz przyjechać później. Istnieje jeszcze jedna opcja, wcześniejszego przyjazdu w dniu poprzedzającym turnus, ale to dodatkowy koszt i też warto sprawdzić czy istnieje taka możliwość. Ale wtedy istnieje możliwość wyboru lepszego zakwaterowania. Coś za coś, ale życie to konieczność dokonywania wyborów. Inne połączenia już z przesiadkami, ale w sezonie zimowym nie polecam.
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Leon43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2014 22:24
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 2 razy

Post autor: Leon43 »

czy ktoś z kuracjuszy wie na temat busów z Jeleniej Góry do Świeradowa Zdroju, planuje być w niedzielę ok. 7.35 w Jeleniej i jak patrzyłem na e-podróżnika to pierwszy bus w tym kierunku mam o 8.20. Mam nadzieje, że zdążę dojechać .....jeśli ktoś wie o prywatnych busach to poproszę informację ;)
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Niestety połączenie z Jeleniej do Świeradowa jest dość kiepskie , ale jeśli chcesz to możesz zadzwonić do przewoźnika nr telefonu to 513 861 425. Jeśli dobrze pamiętam to po 8 rano jest też jakiś autobus z dworca. Ja się na niego spóźniłam i czekałam do 14.40 koszmar bo od 9 rano trochę czasu upłynęło. :)
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

dla cioci z Łodżi szukam połączenia Łódż -Świnoujście , jest coś bezpośrednio, :?:
to co znalazłam , to z przesiadkami :x
proszę o pomoc :kwiat:
Bunia
ODPOWIEDZ