A mnie cieszy twoje podejścieKleinehexe pisze: 23 lut 2023 11:17 Czarodzieju, jeśli chodzi o mnie jestem zaintrygowana i będę cierpliwie czekać na twoją opowieść. Nie przeszkadza mi brak chronologi, takie historie czyta się trudniej, nie od razu przychodzi zrozumienie, ale w efekcie jest to o wiele ciekawsze.
Cieszę się, że nie zrażasz się naszymi komentarzami. Myślę, że wynikają one w głównej mierze ze zbyt małej ilości informacji (na razie), a co za tym idzie, myślimy na równi z tym co znamy, przepuszczamy, to co piszesz, przez nasze umysły, przez nasze oprogramowanie, tworząc swój obraz sytuacji.
sanatoryjne reminiscencje przed północą
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2019 13:11
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: sanatoryjne reminiscencje przed północą
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

Jedziemy dalej
Gieniu , rozumiem, że nie masz chęci podzielenie się tym na forum, chętnie podam maila, tylko musisz chciećGIENIA pisze: 22 lut 2023 12:34 Czarodzieju , a jakiś inny przykład![]()
bo ten opisany da się logicznie wytłumaczyć i nie należy moim zdaniem do paranormalnych
![]()
Nie będę więcej się na ten temat rozpisywać , aby nie obrazić tych kobiet![]()
Przyznam , że gdy po raz pierwszy poruszyłeś ten temat , bardzo mnie to zainteresowało , a to dlatego , ze czasami zdarza mi się mieć sytuacje , których nie da się wytłumaczyć ani logicznie , ani naukowo . A zdarzają się ... z przyjemnością poczytałabym na czym polega to u Ciebie![]()
od razu muszę naprawić to co popsułem w poprzednim opisie...eksperyment,,,hmmm...z ludźmi to bardzo źle brzmi....nazwę to lepiej sytuacją, którą sam sprowokowałem, wg mnie suma sumarum w szlachetnym celu...
dodam, że w żadnym wypadku mi na myśl nie przyszło myśleć o tych paniach źle czy obraźliwie...
żeby było ciekawiej, jedna pani przebywająca tam również, w ogóle niczym nie była zainteresowana,a nawet kategorycznie odmówiła
Pani odmawiała non stop różaniec i nie rozstawała się z książeczką do nabożeństwa ani na chwilę...nie piła drinków i miała znikome relacje z innymi ..
być może uznała mnie za wysłannika piekieł....bo jednak wszystko widziała...
C.
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

- Czarodziej
- Super Kuracjusz

Uprzedzając być może nieprzychylne komentarze, napiszę że wtedy nie było ruchu Me Too, wszystko przebiegało w sympatycznej żartobliwej atmosferze, tak to pamiętam...
Na pierwszy ogień została przez lokatorki wytypowana osoba mi najbardziej znana, potem ta jej koleżanka, tej pani trzeciej to w ogóle nie interesowało,nawet się obruszyła na propozycję koleżanek... za to przyszła z sąsiedniego pokoju ich znajoma( po cukier, podobno
Zrobiło się wielkie WOW
w atmosferze szoku i konsternacji ( nie u mnie
nie chciały wierzyć w zapewnienia, że to niemożliwe, po tym co wcześniej zobaczyły...więc...musiałem coś wymyślić i wymyśliłem...wpadł mi do głowy pewien pomysł...
-
Bibi2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
- Podziękował: 71 razy
- Podziękowano: 77 razy
Nie umiem odnieść się do Twoich opowieści i zdolności ale takowe są możliwe :
wygląd twarzy mówi wiele, paznokcie też , język również , oczy - ma to nawet nazwę irydologia.
-
Gość
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

Witaj Zawiela.
Ciekawiej i to znacznie będzie jak dojadę w opowieściach do Polańczyka
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

Taaak...dozuję....i tak już piszę skrótowo, bo kontekst jest ważny...Bibi2 pisze: 24 lut 2023 09:47 Dozujesz swoją opowieść Czarodzieju.
Nie umiem odnieść się do Twoich opowieści i zdolności ale takowe są możliwe :
wygląd twarzy mówi wiele, paznokcie też , język również , oczy - ma to nawet nazwę irydologia.
Bibi, pisałem wcześniej...nie jestem lekarzem, nie mam żadnych związków z medycyną - poza wyjazdami do wód i leczeniem się na koszt NFZtu
Lubię mieć jakieś małe tajemnice, jak każdy, ale to mogę napisać - z wykształcenia jestem automatykiem, także informatykiem o specjalności grafika komputerowa, jednak zawodowo tym się nie param, posiadam również uprawnienia do prac na wysokości bez ograniczeń...Na trzecie imię mam Adrenalina
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

Witaj.
Czasem mam tyle wolnego czasu że hoho
Za chwilę dokończę opowieść że Świeradowa