"Jagiellonka" Rabka Zdrój
"Jagiellonka" Rabka Zdrój
Zagląda ktoś na to forum, kto ostatnimi czasy był, lub jest aktualnie, w sanatorium Jagiellonka w Rabce Zdroju.
Wyjeżdżamy tam z żoną i chcielibyśmy uzyskać jakieś informacje, opinie na jego temat. Warto tam w ogóle jechać ?
- zico751
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 kwie 2021 07:56
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: "Jagiellonka" Rabka Zdrój
A tak przy okazji, to zapytam czy ktoś odwoływał wyjazd do sanatorium ze względu na wcześniej wykupione wczasy w tym samym terminie co termin sanatorium ?
- zico751
- Pomocny Kuracjusz

- AsiA WroclaW
- Na forum od: 05 maja 2023 23:36
- Oddział NFZ: Dolnośląski
Jadę po raz pierwszy i mam ogromną nadzieję , że się nie zawiodę - a jak będzie ... zobaczymy
- AsiA WroclaW
- Na forum od: 05 maja 2023 23:36
- Oddział NFZ: Dolnośląski
Do zobaczenia 17 majazico751 pisze: 26 lut 2023 18:56 Wydaje mi sie że to nie przejdzie, po odwołaniu będzie trzeba czekać w kolejce od nowa. W czasie pandemii jak ja byłem w Rabce to wiele osób chciało przełożyć pobyty ze względu na obostrzenia, instytucje państwowe nie bardzo szły na rękę. Przy składaniu wniosku trzeba było zaznaczyć rejon w który chciałoby sie pojechać.
- zico751
- Pomocny Kuracjusz

Zobaczymy jak to będzie. Do zobaczenia na miejscu.AsiA WroclaW pisze: 06 maja 2023 00:04 Od 17 maja 2023 r będę w Rabce Zdrój w sanatorium Jagiellonkaczytam i czytam i czytam tylko złe opinie i komentarze na temat tego ośrodka ...
Jadę po raz pierwszy i mam ogromną nadzieję , że się nie zawiodę - a jak będzie ... zobaczymy![]()