"Jagiellonka" Rabka Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Czekfra
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2021 18:50
Oddział NFZ: Małopolski

"Jagiellonka" Rabka Zdrój

Post autor: Czekfra »

Dzień dobry.
Zagląda ktoś na to forum, kto ostatnimi czasy był, lub jest aktualnie, w sanatorium Jagiellonka w Rabce Zdroju.
Wyjeżdżamy tam z żoną i chcielibyśmy uzyskać jakieś informacje, opinie na jego temat. Warto tam w ogóle jechać ?
Awatar użytkownika
zico751
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2021 07:56
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: "Jagiellonka" Rabka Zdrój

Post autor: zico751 »

Witam, ja będę tam ale w połowie maja. Też szukam info ale nic nie ma. Tyle wiem ze niezła baza wypadowa na całodzienny wypad w góry. Byłem 2 lata temu po drugiej stronie parku w szpitalu kardiologicznych. Pozdrawiam
Czekfra
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2021 18:50
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Czekfra »

No tak, to wiemy, ale akurat aspekt bazy wypadowej w góry nie bardzo nas interesuje, bo sami mieszkamy w górach. Mieliśmy cichą nadzieję, że skierują nas w inny rejon Polski.
A tak przy okazji, to zapytam czy ktoś odwoływał wyjazd do sanatorium ze względu na wcześniej wykupione wczasy w tym samym terminie co termin sanatorium ?
Awatar użytkownika
zico751
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Wydaje mi sie że to nie przejdzie, po odwołaniu będzie trzeba czekać w kolejce od nowa. W czasie pandemii jak ja byłem w Rabce to wiele osób chciało przełożyć pobyty ze względu na obostrzenia, instytucje państwowe nie bardzo szły na rękę. Przy składaniu wniosku trzeba było zaznaczyć rejon w który chciałoby sie pojechać.
Awatar użytkownika
AsiA WroclaW
Na forum od: 05 maja 2023 23:36
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: AsiA WroclaW »

Od 17 maja 2023 r będę w Rabce Zdrój w sanatorium Jagiellonka 🙂 czytam i czytam i czytam tylko złe opinie i komentarze na temat tego ośrodka ...
Jadę po raz pierwszy i mam ogromną nadzieję , że się nie zawiodę - a jak będzie ... zobaczymy 🤔
Awatar użytkownika
AsiA WroclaW
Na forum od: 05 maja 2023 23:36
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: AsiA WroclaW »

zico751 pisze: 26 lut 2023 18:56 Wydaje mi sie że to nie przejdzie, po odwołaniu będzie trzeba czekać w kolejce od nowa. W czasie pandemii jak ja byłem w Rabce to wiele osób chciało przełożyć pobyty ze względu na obostrzenia, instytucje państwowe nie bardzo szły na rękę. Przy składaniu wniosku trzeba było zaznaczyć rejon w który chciałoby sie pojechać.
Do zobaczenia 17 maja 👍
Awatar użytkownika
zico751
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

AsiA WroclaW pisze: 06 maja 2023 00:04 Od 17 maja 2023 r będę w Rabce Zdrój w sanatorium Jagiellonka 🙂 czytam i czytam i czytam tylko złe opinie i komentarze na temat tego ośrodka ...
Jadę po raz pierwszy i mam ogromną nadzieję , że się nie zawiodę - a jak będzie ... zobaczymy 🤔
Zobaczymy jak to będzie. Do zobaczenia na miejscu.
Ewa48
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 maja 2023 18:15
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: Ewa48 »

Witam czy mogę prosić o opinie na temat uzdrowiska Jagiellonka w Rabka Zdrój. Czytałam że tam Państwo byliście ,ja mam skierowanie na październik i nie mogę znaleźć żadnych opinii tylko kilka negatywnych .
ODPOWIEDZ