Ja również w pokoju spędzam czas tylko po zabiegach i w nocy
PLON Polańczyk
-
andrzejm1954
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 paź 2012 18:35
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 11
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 4 razy
Re: PLON Polańczyk
No oczywiście, że czytałem i to z wielką przyjemnością. Nie tylko, że czytałem to jeszcze (między innymi dlatego) zdecydowałem się na wyjazd do Polańczyka z tzw. zwrotów. Przed Tobą (nie pamiętam już imienia) Ktoś wcześniej też pisał o Polańczyku w podobny sposób. Ponoć miejsce jest "czarowne". Jadę więc i sprawdzę
-
Arturo71
- Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2022 17:18
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
Ile kosztuje parking ,czy jest możliwość zaparkowania w innym miejscu bez płacenia?Urbino pisze: 23 lut 2023 21:49 Jestem aktualnie w Plonie. Z zewnątrz obiekt bez zastrzeżeń, parking płatny. Po przyjeździe sprawdź pokój i w razie czego od razu reklamuj. przyjrzyj się pościeli którą musisz sam oblec. Pościel jest "wysłużona". Najlepiej weź sobie swoją. Będzie przynajmniej przyjemniej. Ja dokupuję drobne jedzenie bo czasem jest niejadalne. Acha, przy planowaniu zabiegów nie bierz kąpieli mineralnych bo to jest zwykła wanna z ciepłą wodą z wsypaną do nie solą bocheńską. takie coś możesz zrobić sobie w domu o ile masz wannę. Jak chcesz więcej informacji odezwij się na "prywatne wiadomości".
- mercedes
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 mar 2012 13:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 17
-
Arturo71
- Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2022 17:18
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
Informacja nieaktualna 7 zł za dobęUrbino pisze: 26 lut 2023 17:09 Parking nie jest drogi. Chyba 5 za dobę. Więc nie opłaca się kombinować.
Jeden na samej górze przy informacji turystycznej.
Zabiegi? Jak zabiegi. Szkoda, że w miejscowości nie ma basenu. Najtwardsi jeżdżą do Leska.
Ludzie bardzo pozytywni. Jedzenie smaczne choć ilością nie powala.
Pokoiki faktycznie małe. Szafa jedna dla dwóch osób. Rewelacji nie ma ale da się wytrzymać.
Telewizor działa, internet działa. Pokoje sprzątane dwa razy w tygodniu. Moim zdaniem ok.