Sanatorium Energetyk Świnoujście – od 1.07.2023

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Joanna65
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 lis 2016 10:32
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 7

Sanatorium Energetyk Świnoujście – od 1.07.2023

Post autor: Joanna65 »

Dzień dobry! Jadę do sanatorium Energetyk w Świnoujściu – wyjazd z NFZ. Jeżeli ktoś był,proszę napisać jak tam jest. Jakie warunki (pokoje), wyżywienie, zabiegi? A może ktoś jedzie w tym samym terminie? Może jakaś wspólna podróż, zawsze to razem raźniej… Ja jadę z okolic Katowic. :)
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Sanatorium Energetyk Świnoujście – od 1.07.2023

Post autor: irenae »

Witam
Wejdź na stronę opinie o sanatoriach i w okienku do góry wpisz,
Energetyk Świnoujście wtedy wyskoczą Ci opinie o tym sanatorium.
Jest ich dość dużo i są aktualne.
Może odezwie się Zbigniew 165, który jest rezydentem Świnoujścia i podzieli się
Informacjami .
Na marginesie muszę przyznać, że masz super termin.
Życzę miłego pobytu i pozdrawiam IE. Im
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 60 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: zbigniew165 »

Wywołany zgłaszam się i Joanna65 od razu ci odpowiem, że szczegółów o które prosisz Tobie nie napiszę, bo Energetyku nie byłem.
Wróciłem 15 lutego, czyli trzy tygodnie temu z sanatorium Bursztyn w Świnoujściu, które jest może 100 m od Energetyka.
Ponieważ na forum jedna z forumowiczek pisała same negatywy o tym sanatorium zrobiłem krótki wywiad z dwiema paniami, które były akurat kuracjuszkami tego obiektu.
Uzyskałem informację, że są zadowolone z pobytu, nie narzekały na wyżywienie, czy warunki socjalno-bytowe, jak też na bazę zabiegową w Energetyku.
Obiekt położony jest przy samej promenadzie, w centrum strefy uzdrowiskowej, wszędzie blisko i jest przy nim przystanek komunikacji miejskiej linii numer 6. Na końcu budynku kawiarnia Scaliano, otwierana o godz 17.00 na dancingi i czynna do 22.00 codziennie tylko dancingi.
Także kuracjuszki potwierdziły moją opinię o tym sanatorium, która była i jest pozytywna.
Akurat w czasie mojego pobytu naprzeciwko Energetyka, na promenadzie sanatorium wystawiło w niedzielę stoisko Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy i po wrzuceniu do puszki pieniędzy skosztowałem bigosu, który jak twierdziła menager Energetyka ich kucharz gotował całą noc :) . Bigos był dobry.
To tyle w tym temacie, jak masz jakieś pytania, to proszę.
Więcej informacji o Świnoujściu i sanatoriach znajdziesz w dziale Spotkania i zloty forumowiczwów i tam jest temat Spotkania w Świnoujściu.
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: irenae »

Dzięki Zbigniew165 za info...
Dobrze że można na Ciebie liczyć.
Pozdr......IE
Awatar użytkownika
Joanna65