Sanatorium Energetyk Świnoujście – od 1.07.2023
- Joanna65
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 lis 2016 10:32
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 7
Sanatorium Energetyk Świnoujście – od 1.07.2023
Re: Sanatorium Energetyk Świnoujście – od 1.07.2023
Wejdź na stronę opinie o sanatoriach i w okienku do góry wpisz,
Energetyk Świnoujście wtedy wyskoczą Ci opinie o tym sanatorium.
Jest ich dość dużo i są aktualne.
Może odezwie się Zbigniew 165, który jest rezydentem Świnoujścia i podzieli się
Informacjami .
Na marginesie muszę przyznać, że masz super termin.
Życzę miłego pobytu i pozdrawiam IE. Im
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowano: 91 razy
Wróciłem 15 lutego, czyli trzy tygodnie temu z sanatorium Bursztyn w Świnoujściu, które jest może 100 m od Energetyka.
Ponieważ na forum jedna z forumowiczek pisała same negatywy o tym sanatorium zrobiłem krótki wywiad z dwiema paniami, które były akurat kuracjuszkami tego obiektu.
Uzyskałem informację, że są zadowolone z pobytu, nie narzekały na wyżywienie, czy warunki socjalno-bytowe, jak też na bazę zabiegową w Energetyku.
Obiekt położony jest przy samej promenadzie, w centrum strefy uzdrowiskowej, wszędzie blisko i jest przy nim przystanek komunikacji miejskiej linii numer 6. Na końcu budynku kawiarnia Scaliano, otwierana o godz 17.00 na dancingi i czynna do 22.00 codziennie tylko dancingi.
Także kuracjuszki potwierdziły moją opinię o tym sanatorium, która była i jest pozytywna.
Akurat w czasie mojego pobytu naprzeciwko Energetyka, na promenadzie sanatorium wystawiło w niedzielę stoisko Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy i po wrzuceniu do puszki pieniędzy skosztowałem bigosu, który jak twierdziła menager Energetyka ich kucharz gotował całą noc
To tyle w tym temacie, jak masz jakieś pytania, to proszę.
Więcej informacji o Świnoujściu i sanatoriach znajdziesz w dziale Spotkania i zloty forumowiczwów i tam jest temat Spotkania w Świnoujściu.
Dobrze że można na Ciebie liczyć.
Pozdr......IE