sanatoryjne reminiscencje przed północą

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: sanatoryjne reminiscencje przed północą

Post autor: Kleinehexe »

Cieszę się że jesteś i to bardzo, czuję , to tak jakbym na dalekiej, zimnej planecie, odkrył ..nowe życie :serce:
Też się cieszę. :serce: Jestem przekonana, że kosmitów jest więcej. :shock: 8-)
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czarodziej pisze: 19 mar 2023 23:40 ufff... skąd ja kiedyś wiedziałem ;) jak nazwać temat......przed północą... ;) :serce: i tyle się wyjaśnia ..w tym czasie.... :lol:
ee tam, to jest zwykły przypadek ;)
Taaa, albo naciągane interpretacje. ;) :lol:
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Post autor: Bibi2 »

:shock:
nie mam kiedy przeczytać ;) :lol:
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2019 13:11
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Czarodziej »

Kleinehexe pisze: 20 mar 2023 06:47 Sorry :serce: , że wczoraj tak szybko się wylogowałam, ale gdybym wciągnęła się w dalszą dyskusję, to mogłabym i całą noc przegadać. :D
..myślę, że będzie jeszcze niejedna okazja ;) :roll: ja, Ty i Andrzej ;) kurna trójkącik jak ta lala... :mrgreen: :serce:
Kleinehexe pisze: 20 mar 2023 06:48
Czarodziej pisze: 19 mar 2023 23:20 heh, na razie obejrzałem ten jeden wykład (chyba Ty ten sam) i ..mówię sobie..o kurna ten gostek , opowiada o mnie, o tym o czym ja wiem, a czego nie mam jak udowodnić... :serce: i to jak przystępnie....Teraz padniesz....przyszło mi na myśl..napisać do niego, czy może byłby zainteresowany moim przypadkiem.... :shock: chętnie bym się poddał wszelakim badaniom w warunkach laboratoryjnych... :oops: :serce:
Z tego co mi wiadomo, gdzieś mi się to chyba o uszy obiło, to Andrzej Dragan niebardzo akceptuje łączenie fizyki kwantowej z parapsychologią czy duchowością. Wydaje mnie się, że podchodzi do tej sprawy jedynie od strony czysto naukowej, ale kto wie...
..powtórzę....zaczynając moja pisaninę miałem na myśli wyłącznie spojrzenie na sprawy od strony fizyki i ewentualnie innych nauk :) , ale wątki " herezyjne" same wypływają... ;) :lol: nie , że mam aż takie mniemanie o sobie(o tych uzdolnieniach -tak to jest nazywane), ale...no właśnie, opiszę jeszcze "dziwniejsze dziwy " :lol: :oops: :roll: za niedługo :D
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kleinehexe pisze: 20 mar 2023 06:49
ach to spijanie z dzióbków... ;) :lol: a co z reputacją :lol: żartuję
Ze mną tak miło jest tylko na wstępie, a potem wychodzi uparte, nie znoszące sprzeciwu szydło z worka. :lol:, a reputację utraciłam już dawno. ;) :lol:
;) lubię wyzwania :lol: ...czyli , jak mniemam, będę mieć do czynienia ze skrzyżowaniem pluszowego osiołka z Beatą we włosiennicy, okładającą się pejczem z okrzykiem : MEA CULPA, mea maxima culpa ... :serce:

piszę się, a co... ;) :lol:
Kleinehexe pisze: 20 mar 2023 06:51
Cieszę się że jesteś i to bardzo, czuję , to tak jakbym na dalekiej, zimnej planecie, odkrył ..nowe życie :serce:
Też się cieszę. :serce: Jestem przekonana, że kosmitów jest więcej. :shock: 8-)
..jestem zwykłym " budowlańcem".... ;) ale , zaraz zaraz...za młodych lat zdarzały się, nie powiem ;) kosmiczne odloty :shock:
a już na poważnie, wtedy ta Pani, powiedziała, że każdy z nas, ludzi,może mieć takie uzdolnienia( czytaj: różdżkarstwo), tylko trzeba ćwiczyć...tu coś mi się nie zgadza, czysto statystycznie...spotkałem, podobnych co najwyżej, kilkanaście osób...przez 15 lat... :cry: dziwne...
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bibi2 pisze: 20 mar 2023 10:25 :shock:
nie mam kiedy przeczytać ;) :lol:
no weź no... ;) plisss mamy już trójkącik, nie wymiękaj Bibi :kwiat: , pal sześć reputację...będzie czworokąt ;)
liczę na Ciebie :serce:
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

cd. Polańczyk
pogadaliśmy jeszcze na drugi dzień, chyba tak gdzieś na powietrzu...O co pytałem? Czego się jeszcze ważnego dowiedziałem?

-że również i ja mogę widzieć AURĘ osób lub swoją, muszę tylko sumiennie ćwiczyć i wierzyć w powodzenie... :!:
- że są szkoły i kursy z tych wszystkich dziwnych dziedzin...(niestety płatne) :cry:
- że jak chcę się tym na poważnie zająć, muszę być bardzo odpowiedzialny... :?
i w sumie tego, że jest trochę literatury w naszym języku, na te tematy...i jeszcze więcej teorii...a najwięcej oszustów, naciągaczy i oszołomów...ło matko i córko siostry...
i najważniejsze....NIC NIE JEST PEWNE NA 100 % :roll:

No zachęcające...i budujące ;)

Przyjąłem to wszystko na klatę, obiecując , sam sobie zająć się tym po powrocie...i rzuciłem się w ramiona ekipy...a żar lal się z nieba i.. nie tylko to się lało...przełom sierpnia i września....
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

..Ekipa, której imiona w miarę pamiętam (szok!) składała się z :
moich współlokatorów -Rysia z chyba Kraśnika, starszy gdzieś o kilkanaście lat ode mnie, super spokojny, wyważony instruktor , coś z młodzieżą działał chyba...Wojtka z Cieszyna -ratownik górniczy, ok. 30 lat, miesiąc?? po akcji w kopalni( ofiary były, mówił, że ratując sam o mało by zginął, kolega go wyciągnął), mógł przyjąć śmiertelną dawkę piwa i..nic :D
miał więcej zabiegów niż wszyscy - kopalnia dopłacała, ale mu zazdrościliśmy :lol: , Pana Jacka??? z jedynki u nas (mieliśmy 3+1, studio) Warszawiak , emeryt, wesoły,wysoki, wysportowany...
Andrzeja z Łodzi, pod 60tkę...co smalił duby do wszystkich kobiet... :lol: , Jacka z Żuław, niedoszłego księdza, pracował na PKP??? bardzo fajny,inteligentny i chyba przystojny , bo wszystkie baby za nim łaziły :shock: , Sierżant Marii z bodajże Suwałk, Basi i Wiesi -zawsze razem chodziły, Ani -menadżerki sprzedającej nieruchomości, Warszawa , koło 50tki, oraz jej lokatorki trochę starszej ..chyba Uli...oraz jeszcze z 3-4 osób , które słabo pamiętam..byli za grzeczni...:lol: ;) jak my się po prostu pięknie uzupełnialiśmy,przebywając ze sobą..zabawa była ech...
po co o ty pisze...może kto to przeczyta i się odezwie...do mnie...ponieważ, kontakt się urwał z różnych przyczyn...a mam coś dla nich... :serce:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

..myślę, że będzie jeszcze niejedna okazja ;) :roll: ja, Ty i Andrzej ;) kurna trójkącik jak ta lala... :mrgreen: :serce:
A Andrzej już wie, bo ja reflektuję? ;) :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

lubię wyzwania :lol: ...czyli , jak mniemam, będę mieć do czynienia ze skrzyżowaniem pluszowego osiołka z Beatą we włosiennicy, okładającą się pejczem z okrzykiem : MEA CULPA, mea maxima culpa ...
O borze iglasty, cóż to za mroczna wizja? Brrry! :shock: Nie mieszajmy w to polityki, ani innych instytucji. :mrgreen:
ODPOWIEDZ