Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Też mam wyjazd do Mielca od 11.09. 2023r. Po przeczytaniu informacji na różnych forach mam bardzo mieszane uczucia. Zależy mi na dobrej bazie zabiegowej, a takiej tam ponoć brak. Zastanawiam się co zrobić. Może coś podpowiecie.
Jechać i jeszcze raz jechać. Towarzystwo najważniejsze, więc nie wymiękaj. Miałem podobne wątpliwości ale po pobycie w listopadzie ubiegłego roku, mogę powiedzieć, że dobrze zrobiłem korzystając z wyjazdu. Baza zabiegowa w Mielcu kiepściutka a o zmianach przepisanych raz zabiegów zapomnij. Słabo jest, jeśli chodzi o mokre zabiegi i musisz sobie o to zadbać na wizycie i lekarza. Wszystko jednak rekompensuje sama Krynica i okolica. Kuracja pitna moim zdaniem na pięć. Reszta słaba trójka. Jak się zdecydujesz i mogę coś podpowiedzieć, to bądź na miejscu najwcześniej jak się tylko da. Ja byłem o 8.00 i dostałem to, co chciałem tj. odpowiedni pokój i zabiegi. Dzień wcześniej nie przyjeżdża bo Cię nie przyjmą chyba, że zanocujesz gdzie indziej np. w położonym obok pensjonacie Szach.
Wielkie dzieki za info. Już trochę się oswoiłam z tą myślą, chociaż zdecydowanie liczyłam na ośrodek o wyższym poziomie. Po pierszym szoku musiałam się z tym przespać. Mam nadzieję, że będzie dobrze i chociaż towarzystwo dopisze.