Liga Narodów w siatkówce 2023r terminarz

Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Liga Narodów w siatkówce 2023r terminarz

Post autor: malgorzatas »

Dzień Dobry :kwiat:
Ja oglądałam i mam takie samo odczucie jak Ty Kaziu :kwiat: boję się zagrywki Kurka i Leona...na boisku jest dobrze...ale ten element muszą poćwiczyć ,wczoraj liczyłam na gładkie 3 do 0 ale mile byłam zaskoczona jak drużyna Winiarskiego się postawiła...myślę że nasza drużyna będzie grała z meczu na mecz coraz lepiej....Dzisiaj Holandia myślę że kibice zrobią swoje..... :)

Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Turniej finałowy, który odbędzie się w ERGO Arenie na granicy Gdańska i Sopotu zostanie rozegrany w dniach 19-23 lipca.

No to mamy jeszcze trochę meczy do oglądania....potem memoriał Wagnera....a dalej nie pamiętam....Niemiec mnie się kłania :roll: :?
Gość

Post autor: Gość »

Nie skojarzyłem w pierwszej chwili 🤔🙂. Ale to dobrze że nawet nie chcesz nazwać tego po imieniu.
Holenderki popsuły statystykę naszym dziewczynom, oby ich kolegom nie przyszło coś takiego do głowy 😮
Gość

No i mało brakowało 🤔🙂.
Na szczęście kolejna pięciosetówka dla nas.
Fajnie się ogląda takie mecze, gdy nie chodzi o jakiś medal ale jednocześnie jest sporo emocji.
Jutro zdaje się dzień przerwy 🤔.
Dobrej nocy życzę.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj kolego :kwiat:

Tak dzisiaj mamy dzień przerwy a w sobotę zagramy z USA a w niedzielę z Włochami może być ciekawie...

Dzisiaj grają nasi rywale to zobaczę w jakiej są kondycji...USA jeszcze nie przegrało meczu..ale zobaczymy ja już przyzwyczaiłam się do horroru jakie nam fundują chłopaki...ale czy przegrywają czy wygrywają to walczą...co nie można powiedzieć o INNEJ DYSCYPLINIE...nie piszę jakiej bo nie chcę się narażać :? :roll:

To do usłyszenia po weekendzie.... :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No niestety...dzisiaj baty straszne dostaliśmy od Amerykanów...przegrana 3 do 0 ..jutro też obawiam się lepiej nie będzie widząc dzisiejszą grę naszych Panów...jak nic nie poprawią to słabo to widzę... :shock: :o :roll:
Gość

Amerykanie w najmocniejszym składzie a nasza drużyna wciąż w budowie, to też trzeba wziąć pod uwagę, ale...
Leon przyjmuje pod sufit albo na 3 metr zamiast na nos to zgrywającego, tego nie mogę mu darować. Atak słabiutko, zagrywka taka sobie. Co z tego że strzeli czasem asa jak większość to siatka albo aut. Dzisiaj już trener stracił cierpliwość 🤔.
Brakuje Janusza, widać to wyraźnie. Najlepszy atakujący nic nie zrobi jak dostaje piłkę za plecy.
Widząc co się dzieje postanowiłem oglądać na luzie, bez emocji. Miejsce w turnieju finałowym mamy zapewnione, niech chłopaki się docierają. A przecież mamy jeszcze Śliwkę, Kaczmarka, Kłosa no i oczywiście Janusza.
Jutro zobaczymy co pokażemy na tle mistrzów świata 🙂
Pozdrawiam czytających.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hejka :kwiat:

No tak...trener buduje dopiero drużynę i testuje wszystkich..tych co wymieniłeś to mają kontuzje,ale może do finału będą grać.

Ja dzisiaj też bez emocji...co będzie to będzie...jeszcze mamy Filipiny...a potem już Finały w Gdańsku....

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :kwiat: :kwiat:
Gość

Gość pisze: 24 cze 2023 16:05 zamiast na nos to zgrywającego
Oczywiście miało być na nos do rozgrywajacego

Jednak pośpiech tylko przy łapaniu pcheł jest wskazany...
Oglądamy mecz z Włochami.
Gość

Jaka szkoda, że taki mecz nie przydarzył się nam w finale Mistrzostw 2022 🤔.
Fajne zakończenie turnieju, teraz kolej na dziewczyny, a my będziemy czekali na Filipiny a potem Gdańsk/Sopot.
Do zobaczenia 🙂
ODPOWIEDZ