Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam tam 2016 w październiku,także dość dawno samo położenie piękne nad jeziorkiem w okresie wiosna lato super we wrześniu nazbierasz grzybów .Sama rehabilitacja znośna jedzonko smaczne w tamtym czasie nie było można nic przemycić do pokoju jak się nie dojadlo.Pokoje takie sobie ale jak będziesz mieć dobre towarzystwo to nie będzie to przeszkadzac.Do najbliższego sklepiku jakieś 5 km. Tak naprawdę to nie ma gdzie pochodzić najlepiej przyjechać autem wtedy można sobie gdzieś podjechać .
Witam. Ja zaczynam turnus od 29 września. Będę wdzięczna za jakieś informacje co do ośrodka, jakie warunki, co ze sobą zabrać - oprócz doskonałego chumoru oczywiście - bardzo mało info w necie. Pozdrwaiam. Bożena
Witam. Ja zaczynam turnus od 29 września. Będę wdzięczna za jakieś informacje co do ośrodka, jakie warunki, co ze sobą zabrać - oprócz doskonałego chumoru oczywiście - bardzo mało info w necie. Pozdrwaiam. Bożena
Witam. Dostałem skierowanie na rehabilitację od 19 listopada 2024. Ludzie czekam na dobre rady co można robić po zabiegach, co warto zobaczyć? Pozdrawiam.
Byłam w Giscimiu skierowana przez Zus . Jechałam przestraszona i z obawą , że tylko łaś i jezioro . Wszystko zależy od grupy która stworzycie sobie. Ja byłam b
Zadowolona. Chodziliśmy do najbliższego sklepu 5 km do Dino po zakupy .Wieczorki codziennie w kawiarni organizowała super babka. A zabiegi najlepsze jeśli chodzi o ortopedyczne sprawy. Jezioro ma urok swój każdego sezonu. Baw się wspaniałe.