Grunwald Gościm Drezdenko

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Benia1969
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2019 14:19
Oddział NFZ: Śląski

Grunwald Gościm Drezdenko

Post autor: Benia1969 »

Witam. Dostałam skierowanie do Ośrodka rehabilitacji Gościm koło Drezdenka od 29 września. Pomocy ! Coś? Ķtoś?
Awatar użytkownika
Ciekawska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2021 14:16

Re: Grunwald Gościm Drezdenko

Post autor: Ciekawska »

Byłam tam 2016 w październiku,także dość dawno samo położenie piękne nad jeziorkiem w okresie wiosna lato super we wrześniu nazbierasz grzybów .Sama rehabilitacja znośna jedzonko smaczne w tamtym czasie nie było można nic przemycić do pokoju jak się nie dojadlo.Pokoje takie sobie ale jak będziesz mieć dobre towarzystwo to nie będzie to przeszkadzac.Do najbliższego sklepiku jakieś 5 km. Tak naprawdę to nie ma gdzie pochodzić najlepiej przyjechać autem wtedy można sobie gdzieś podjechać .
Benia1969
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzieki za info. 7lat to szmat czasu. Grzybów może i nazbieram ale co z nimi robić? No chyba że halucynki🤣🤣 wiec zabawa przednia będzie. Pozdrawiam.
Szafarka
Na forum od: 12 sie 2023 18:54
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Szafarka »

Witam serdecznie. Czy ktos z Państwa nie jedzie do Goscimia na turnus rozpoczynajacy się od 05.09 2023. Okolice woj.maloposkiego. pozdrawiam Edyta
Benia1969
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam. Ja zaczynam turnus od 29 września. Będę wdzięczna za jakieś informacje co do ośrodka, jakie warunki, co ze sobą zabrać - oprócz doskonałego chumoru oczywiście - bardzo mało info w necie. Pozdrwaiam. Bożena
Benia1969
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam. Ja zaczynam turnus od 29 września. Będę wdzięczna za jakieś informacje co do ośrodka, jakie warunki, co ze sobą zabrać - oprócz doskonałego chumoru oczywiście - bardzo mało info w necie. Pozdrwaiam. Bożena
Patryk1982
Na forum od: 31 sie 2023 21:30

Post autor: Patryk1982 »

Witam, ja jadę w tym terminie🙂 również nic nie moge znaleść na temat tego ośrodka, mało informacji
JolaStachera1967
Na forum od: 19 wrz 2023 22:58

Post autor: JolaStachera1967 »

Mąż jedzie do sanatorium -Gościm 29.09- jeśli ktoś z Częstochowy lub powiatu potrzebuje podwózki to proszę o kontakt.Może zabrać 2 osoby.
Optymistaa
Na forum od: 29 paź 2024 15:44

Post autor: Optymistaa »

Witam. Dostałem skierowanie na rehabilitację od 19 listopada 2024. Ludzie czekam na dobre rady co można robić po zabiegach, co warto zobaczyć? Pozdrawiam.
Bozena11
Na forum od: 29 paź 2024 21:01
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Bozena11 »

Byłam w Giscimiu skierowana przez Zus . Jechałam przestraszona i z obawą , że tylko łaś i jezioro . Wszystko zależy od grupy która stworzycie sobie. Ja byłam b
Zadowolona. Chodziliśmy do najbliższego sklepu 5 km do Dino po zakupy 😆.Wieczorki codziennie w kawiarni organizowała super babka. A zabiegi najlepsze jeśli chodzi o ortopedyczne sprawy. Jezioro ma urok swój każdego sezonu. Baw się wspaniałe. 😉🫠🙃🙂
ODPOWIEDZ