Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Z tego co wiem, to pokoje są przydzielone wcześniej. Ja wiedziałam z kim będę w pokoju 2 tygodnie wcześniej. Jutro zaczynam zabiegi, a nie mam jeszcze karty zabiegowej, zatem siada trochę organizacją. Kolejek przy rejestracji w recepcji nie było, zatem plus. Polanica bardzo ładna, Park Zdrojowy również. Sama Wielka Pieniawa nastawiona na kuracjuszy komercyjnych, widać to po ilości osób komercyjnych na stołówce ale generalnie nie ma powodu do narzekania.