Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dużo w tej zielarni można dowiedzieć się o mrówkach ... żeby nie powiedzieć o mrówczych godach
Nie, żebym się czepiła, w końcu z mrówek można stworzyć niezłą aptekę
Łącznie z antybiotykami
Także kuchnia gruzińska i marokańska kolendrą stoi. Chinkali, albo harira bez kolendry? No way!
Miałam ją w tym roku w swoim zielniku, bo bardzo lubię jej smak. Zebrałam też owocki, bo dodaję całe nasionka właśnie do hariry lub do flaczków z boczniaków. Już wiem jakie zupki będą w tym tygodniu, bo aż mi ślinka pociekła na samą myśl.
A ty Zagubiony do czego ją stosujesz?
A mnie w tym roku nie obrodziła pigwa
Może z 10 owoców zbierze się, szkoda ....kupi się
Nalewka propolisowa nastawiona będziemy się raczyć kropelkami w zimie
To zależy na jakiego krzaka trafisz, Atinko
Jednego miałam 10 lat i ani jednego owocu nie urodził .... jakiś samiec mi się trafił
Pod topór poszedł Drugi po trzech latach już ładnie owocował
Nutko, a czy można tego samca jakoś wymacać, by zawczasu wiedzieć, że nie ma co liczyć na urodzaj?
Może warto, by dosadzić drugą płeć, to lepiej będzie owocować w mieszanym towarzystwie?