Motto dnia

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Motto dnia

Post autor: eluunia »

Każdego dnia wierzę w to.... że można wszystko i tego się trzymam :roll: i każdego dnia wciąż od nowa wierzę w siebie i powtarzam sobie ....jestem silna :oops: dziś też to zrobiłam :) może właśnie wiara doda mi sił :?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

eluunia pisze:Każdego dnia wierzę w to.... że można wszystko i tego się trzymam :roll: i każdego dnia wciąż od nowa wierzę w siebie i powtarzam sobie ....jestem silna :oops: dziś też to zrobiłam :) może właśnie wiara doda mi sił :?
Eluunia, wiara czyni cuda. :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tylko widzisz Dziunia ...wiara nas buduje ...stawia na nogi ..zaczyna być dobrze...wtedy wkrada się strach ... że za dobrze ..że za szczęśliwie ...że zaraz coś pieprznie bo życie nie pozwala długo być szczęśliwym ...i co znów p....teraz wiem że jak jest dobrze to trzeba być bardzo ostrożnym ;)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

eluunia pisze:Tylko widzisz Dziunia ...wiara nas buduje ...stawia na nogi ..zaczyna być dobrze...wtedy wkrada się strach ... że za dobrze ..że za szczęśliwie ...że zaraz coś pieprznie bo życie nie pozwala długo być szczęśliwym ...i co znów p....teraz wiem że jak jest dobrze to trzeba być bardzo ostrożnym ;)
Mam to samo odczucie.......nieraz aż boję się być szczęśliwa :oops:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...a ja już myślałam że ze mną coś nie tak ;)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Z nami wszystko dobrze Eluniu, to los bywa taki okrutny.... szczerzy zęby na nasze szczęście :mrgreen:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...a największe przerażenie ogarnia mnie że czuję, że zaczyna się coś fajnego dziać...zamykasz oczy a tu z rana niespodzianka ;) od losu taki podarek ...przecież nie można być ciągle szczęśliwym ;) ..oj niech już to słońce świeci ... :)
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

:kwiat: „By zrozumieć ludzi trzeba starać się usłyszeć to, czego nigdy nie mówią.” :kwiat:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

eluunia pisze:Tylko widzisz Dziunia ...wiara nas buduje ...stawia na nogi ..zaczyna być dobrze...wtedy wkrada się strach ... że za dobrze ..że za szczęśliwie ...że zaraz coś pieprznie bo życie nie pozwala długo być szczęśliwym ...i co znów p....teraz wiem że jak jest dobrze to trzeba być bardzo ostrożnym ;)
Eluunia, trzeba się cieszyć z każdej chwili szczęścia , bo całe życie składa się z chwil a szczęścia trzeba się doszukiwać w sobie bo nikt inny nam go nie da, bo nie ma go w nadmiarze. A oczekiwanie jest źródłem rozczarowań.( Takie tam moje przemyślenia ale się sprawdzają)
Zablokowany