Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Każdego dnia wierzę w to.... że można wszystko i tego się trzymam i każdego dnia wciąż od nowa wierzę w siebie i powtarzam sobie ....jestem silna dziś też to zrobiłam może właśnie wiara doda mi sił
eluunia pisze:Każdego dnia wierzę w to.... że można wszystko i tego się trzymam i każdego dnia wciąż od nowa wierzę w siebie i powtarzam sobie ....jestem silna dziś też to zrobiłam może właśnie wiara doda mi sił
Tylko widzisz Dziunia ...wiara nas buduje ...stawia na nogi ..zaczyna być dobrze...wtedy wkrada się strach ... że za dobrze ..że za szczęśliwie ...że zaraz coś pieprznie bo życie nie pozwala długo być szczęśliwym ...i co znów p....teraz wiem że jak jest dobrze to trzeba być bardzo ostrożnym
eluunia pisze:Tylko widzisz Dziunia ...wiara nas buduje ...stawia na nogi ..zaczyna być dobrze...wtedy wkrada się strach ... że za dobrze ..że za szczęśliwie ...że zaraz coś pieprznie bo życie nie pozwala długo być szczęśliwym ...i co znów p....teraz wiem że jak jest dobrze to trzeba być bardzo ostrożnym
Mam to samo odczucie.......nieraz aż boję się być szczęśliwa
...a największe przerażenie ogarnia mnie że czuję, że zaczyna się coś fajnego dziać...zamykasz oczy a tu z rana niespodzianka od losu taki podarek ...przecież nie można być ciągle szczęśliwym ..oj niech już to słońce świeci ...
eluunia pisze:Tylko widzisz Dziunia ...wiara nas buduje ...stawia na nogi ..zaczyna być dobrze...wtedy wkrada się strach ... że za dobrze ..że za szczęśliwie ...że zaraz coś pieprznie bo życie nie pozwala długo być szczęśliwym ...i co znów p....teraz wiem że jak jest dobrze to trzeba być bardzo ostrożnym
Eluunia, trzeba się cieszyć z każdej chwili szczęścia , bo całe życie składa się z chwil a szczęścia trzeba się doszukiwać w sobie bo nikt inny nam go nie da, bo nie ma go w nadmiarze. A oczekiwanie jest źródłem rozczarowań.( Takie tam moje przemyślenia ale się sprawdzają)