ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

A widzisz, czyli jednak kija nie wyrzuciłam, a nie byłam pewna. ;) :lol:
Nic nie zmieniaj, wyszła przepychota. Też mam zapas na jutro. :D
Trzeba się wybrać w drogę do Łóżkowic ku przygodom po drugiej stronie tęczy. :mrgreen:
Spokojnej nocy i kolorowych. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Jak dojdziesz na drugą stronę, to poszukaj skrzata z garnuszkiem ;) ..... parę złotych się przyda :lol: .
Jak spróbuję, to się zastanowię czy jest i na co potrzeba zmienić , dodać, przyprawić :P . Pewnie za rok zrobię z makaronem.... tym prawdziwym :lol: , a na razie jeszcze dzisiaj na spokojnie. Ćwikłę zrobię, tylko buraczki mi zostało obrać i zetrzeć i pomieszać i niech się gryzie :P :lol: .
A od jutra zaczynamy kuchenne rewolucje...... piernik czas upiec, a później przez dwa dni pierożki będą na stolnicy królować :lol: .
Miłego i uśmiechniętego :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tylko czy uda mi się ten garniec przenieść do innego wymiaru. :P :D

Ja niestety nie mam nawet za bardzo kiedy pomyśleć o przygotowaniach, choć mam wrażenie, że za moment osiągnę prędkość światła. :lol: Przyjęłam, że choć wspaniałe potrawy, piękne dekoracje są bardzo ważne i potrzebne, to chyba w tym roku skupię się tylko na stworzeniu dobrej atmosfery i ciepłych relacji w gronie rodzinnym. Na resztę przymknę oko i do przodu.
Dobrej nocy. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ty nie dasz rady ? :roll: ... a ten przydomek, to Pinokio Ci nadał ? ;) :lol: . No dobra, może być w euro :P .
Ja muszę myśleć, bo to w większości nie dla mnie..... a smaczne musi być :) .
Dzięki i pogoń skrzata, bo na jakiś prezent by się zdało ;) :lol: .... kolorowych :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tylko nie Pinokio, tylko nie kłamczuszek, od nie nic nie chcę. ;) :lol: Jak to kto, ja sama, Zosia samosia. :oops: :P
Oki, jak tylko go spotkam, to poślę umyślnego. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Śpij już śpij, bo ja też muszę ;) .
PS tylko żeby ten umyślny był wyrobiony, bo prezent musi być z górnej półki, a najlepiej z najwyższej :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie musisz, a chcesz. :D
Dobra, to idę go jeszcze pougniatać, bo nie wiem czy on wystarczająco wyrobiony i czy dobrze wyrośnie, by sięgnąć tam gdzie trzeba. :oops: :P :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Musiałem musiałem, bo mi się oczka zamykały, a dzisiaj pierniczek będzie pieczony...... taki na bogato z kilo bakalii :P :lol: .
To go jeszcze w szerz pougniataj, żeby też i przyciężkawy mógł dźwignąć...... taki pozłacany , diamentowany też może być ;) :lol: .
Miłego dzionka, bo pogodny, to chyba nie będzie :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie lubię słowa "muszę". :evil: Unikam go, co nie jest wcale takie trudne, bo przecież chcę iść spać, gdy padam z nóg i mnie odcina. :D Sen to bardzo przyjemna "aktywność", nie trzeba mnie do niej przymuszać. :lol: Skoro jednak uważasz, że jest inaczej, nie będę napierać. :oops: :D

Dzięki. :D Jest miły, choć intensywny i pracowity. Pogodny rzeczywiście nie, ale nie zawracam sobie tym głowy, bo nic z tym nie mogę zrobić. O zimowej aurze mogę tylko pomarzyć przy relaksacyjnej muzyczce.
https://www.youtube.com/live/tp6wCw21Kp ... ziOD8PiLb1
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardziej chyba słowa "musisz" :P . Bo jak ja muszę, to jest to moje zobowiązanie, a nie wymuszanie czegoś na kimś :evil: . Ale to już jak kto woli ;) .
Też mam miły.... zapach piernika się roznosi :lol: . Wyszedł, choć ze dwa lata nic nie piekłem. Niestety teraz te gorsze czynności..... mycie garów :roll: , godzinka wyjęta z przyjemności. Trzeba się spinać, bo wiadomości za godzinkę, a dzisiaj się wiele działo..... niedługo może zabraknąć wazelinki ;) :lol: .
ODPOWIEDZ