Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dowód wystarczy aż tak dalekich wycieczek nie ma żeby paszport był potrzebny.
Ja wniosek składałam w czerwcu na komisji nie byłam, bez mojego udziału mi przyznali, decyzję
że mi przyznali mam z 11.07 a skierowanie dostałam w środę przed świętami.
Pozdrawiam cieplutko
Witajcie. Tu Ania. Jedziemy razem: Weronika i ja, tego samego dnia w Pulawach byłyśmy operowane, tego samego dnia zostsłyśmy skierowane na rehabilitację, poprosilysmy o wspolny pokój w ośrodku i mamy to!, dojedziemy pewnie przed południem. Zabieram ze sobą ciekawe karcianki (moi synkowie znają się na dobrych grach) więc pożyczam od nich (tajniacy, red7, wirus, takie życie, poker). Jak będzie chęć, to będziemy się nieźle przy nich bawić! Pozdrawiam!
Ania_Kr pisze: 08 sty 2024 22:57
Witajcie. Tu Ania. Jedziemy razem: Weronika i ja, tego samego dnia w Pulawach byłyśmy operowane, tego samego dnia zostsłyśmy skierowane na rehabilitację, poprosilysmy o wspolny pokój w ośrodku i mamy to!, dojedziemy pewnie przed południem. Zabieram ze sobą ciekawe karcianki (moi synkowie znają się na dobrych grach) więc pożyczam od nich (tajniacy, red7, wirus, takie życie, poker). Jak będzie chęć, to będziemy się nieźle przy nich bawić! Pozdrawiam!
To ja się piszę na tajniaków. Dziewczyny , super że będziecie razem w pokoju . Mam nadzieję , że i mnie trafi się fajna lokatorka . Ja zabieram ze sobą karty i grę qwirkle . Mam nadzieję , że uda nam się rozpoznać w gronie kuracjuszy
Mianownik (co?) : Stróże
Dopełniacz (czego?) : Stróża
Celownik (czemu?) : Stróżu
Biernik (co?) : Stróże
Narzędnik (z czym?) : Stróżem
Miejscownik (o czym?) : Stróżu
Wołacz (o!): Stróże Czyli - w Stróżu.
Nie potrzeba z tego robić problemu, ale czemu w takich przypadkach nie sprawdzić i napisać poprawnie?
Pozdrawiam
Co tam , dopelniacze , mianowniki , celowniki ciekawe czy panie beda zadowolone .
Bo to chyba obiekt ojca pio to szału nie ma ........etcetera .
Ale powodzenia zycze