Max w Kołobrzegu jaki piszesz kuracjuszek mnogość niczym zboże i będziesz miał problem w... wyborzeMax pisze:witam z Kołobrzegu! napiszę kilka słów w skrócie,jest fajnie,bawimy się dobrze,jest kilka problemów,konkurencja mocna,panowie w garniturach,z wypchanymi portfelami,a ja biedak cóż mogę,zaliczyłem już kilkanaście lokali,łącznie z disco w Aquariusie,mam kilka pań na oku,ale żadnej jeszcze w kroku,cały czas liczę na Małgosię,chociaż to ciężki przypadek ,nie chce dawać,a mówi codziennie że bardzo kocha,cóż po kochaniu,skoro pobyty sanatoryjne głównie są oparte na bzykaniu,sorry obiecała rano ze dzisiaj da mi/swojego kotleta na obiad/,tak wie panowie i panię zapraszamy do Kołobrzegu,jest to miejsce gdzie wszelkie marzenia się spełniają,mnie tak naprawdę do szczęścia potrzeba jeszcze tylko sexu na plaży przy 18 stopniach mrozu,szansa jest,ale na mroź marna.trzymajcie się !
Kołobrzeg się bawi.
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Re: Kołobrzeg się bawi.
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Kołobrzeg się bawi.
malgorzatas pisze:dobrze ze mnie juz tu nie bedzie:-)Asik pisze:Aż strach pomyśleć co się będzie działo w Kołobrzegu w czasie Walentynek![]()
A SZKODA !