ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Cieszę się, że spałeś spokojnie i cierpliwie dążysz do celu. 👍
A pogoda, cóż jaka jest każdy widzi. :roll: Nie mamy wpływu na nią, ale możemy dostrzec pozytywy. Widzę, że nie pada, więc lecę na spacer, by wyrwać się od garów. :lol: :lol:
A że wieje :?, to czapkę naciągnę na uszy, albo kaptur i będę słuchać szumu drzew. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Widzę, że się od pracy nie możesz oderwać :roll: . Albo praca praca albo praca z garami :lol: .... czyżbyś nie wiedziała co z czasem robić ? ;) . Dobrze, że deszcz przestał padać, to trochę rozrywki załapiesz :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mówi ten co bąki zbija. ;) :oops:
Przecież właśnie wykorzystuję wolny czas. Po pierwsze wsztstko robię w spokoju, bez pośpiechu i ciśnienia. To jest najprzyjemniejsze. :D Wysypiam się, śpię do 8.00-9.00. Chodzę codziennie do lasu. Robię sobie kawowe-serialowe przerwy. Trochę czytam, choć przyznam, że wyjątkowo mało, ale wszystko może w nadmiarze się znudzić. :P A że w między czasie nadrabiam zaległe prace, albo wykonuje te na co dzień potrzebne, to naturalne, bo cóż ciekawego jest w siedzeniu i dłubaniu w nosie. :?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To zależy co się wydłubie :lol: , a bąków nie zbijam, bo jest zima i nie latają :P .
A kto "bez ciśnienia" :roll: od świtu do późnej nocy w pracy przesiadywał ? :P ...... przynajmniej teraz możesz odpoczywać :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Otóż to, o tym właśnie mówię, że wypoczywam, a że nie jest to bezczynność, to sam dobrze powinieneś zrozumieć.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Odpoczywaj czynnie :) , a ja za niedługo biernie ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To się przyłączę do tego biernego odpoczynku. :D Deszcz stuka w szyby, wiatr wieje, to aż się chce pod kocyk, z kubkiem ciepłego napoju. Może jakiś serialik :?:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wybacz, ale za chwilę idę w pielesze, może uda mi się kolejne badania zrobić i będzie kolejny krok do przodu, tv musi poczekać :lol: .
Dzisiaj się dobrze wypadało, spodnie do kolan mokre :roll: , a na razie cisza i byle do rana..... w domu, na polu niech leje ;) .
Miłej i kolorowej :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wybaczam, bo dobrze się składa, gdyż i ja wcześniej się wybieram w te pielesze, bo jutro na 8.15 muszę być w mieście. :roll:
Także również życzą spokojnej nocki. :)
Patrz, a u mnie leje na dworze, choć pole za płotem. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I wilk syty i owca cała :lol: .
Cześć o poranku :) , i się udało pozałatwiać i jeszcze zakupy zrobić. Dzisiaj na szczęście spokojnie z deszczem, to z krótkim można było iść..... o rękawku mówię, żeby nie było niedomówień :roll: . Niestety pewna część ciała doskwiera i nie są to nogi ani ta czteroliterowa...... ale pomiędzy ;) .
U nas by się powiedziało "leje we dworze", bo hrabia biedny i dach mu przecieka :lol: . Widzisz, Ty masz pole dopiero za płotem, a u mnie za progiem...... i ciągnie się do dworu ;) :lol: .
To tak jak z bacą. U niego w zimie łoscypek, a u mnie serek wędzony...... bo z krowiego mleka :P :lol: . Przynajmniej w regionalizmy jesteśmy bogaci :lol: .
Miłego i spokojnego...... u mnie chwilami nawet słoneczko zagląda :) .
ODPOWIEDZ