Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A już myślałem, że CPK mnie czeka .
Ja też jak po Wielkiej ...... koło północy będzie budzenie, to może trochę snu załapię do tego czasu.
Jutro zobaczę, to coś Ci poszepczę, a na razie szybko kończ zadanie domowe i też odpocznij. Spokojnej i kolorowych ...... weź kawałeczek i spróbuj jak smakuje , do jutra .
Nie no, kawałeczek to od razu wzięłam i spróbowałam. Taka 100% gorzka czekolada, ale jestem ciekawa smaku w połączeniu z kawą, a w weekend to może wyjątkowo z mlekiem zrobię, by popróbować i podelektować się smakiem.
A już myślałem, że CPK mnie czeka .
Nie bardzo rozumiem? Chyba nie chodzi Ci o wyburzanie domów.
Pa, do jutra, dobrej nocy.