Ja też jak po Wielkiej
Jutro zobaczę, to coś Ci poszepczę, a na razie szybko kończ zadanie domowe i też odpocznij. Spokojnej i kolorowych

Nie bardzo rozumiem?A już myślałem, że CPK mnie czeka![]()
.

Jakbyś była przede mną, to nawet bym ubrał
No bez żartów
....... wolę realizacjęKleinehexe pisze: 06 mar 2024 22:55 Marz pięknie i niech sen będzie przedłużeniem tych marzeń.![]()
Później przyjdzie kolej na ich realizację......

Na stronie z gatunkami jest fotka jak ono wygląda. Pewnie zauważyłaś, że nie tylko kształtem, na co wpływ mamy ale barwą się znacznie różnią. Organiczne z Peru masz też w pastylkachKleinehexe pisze: 07 mar 2024 20:54 ........ Kakałko przyszło, wraz z dodatkami w postaci pięknych życzeń i gratisów do wypróbowania oraz kawałka pachnącego drewienka.
. Wiesz o co chodzi z tym drewienkiem, bo nie mam siły szukać
Myślałam tylko, że kakao będzie w takim bloczku, a jest pokruszone, w drobnych kawałkach.
....... zamówiłam to organiczne z Peru.......

Już nie będę Cię dłużej w niepewności trzymałKleinehexe pisze: 07 mar 2024 20:54 ......... oraz kawałka pachnącego drewienka.. Wiesz o co chodzi z tym drewienkiem, bo nie mam siły szukać
.........

Wiesz, że ja za wiele polityką się nie interesuję. Coś tam rykoszetem do mnie dociera, ale często nie znam niuansów, więc mogę aluzji nie skumać.No bez żartów ...... zaczynają budować, a nie mają planów. Mają plany zakończenia, a one już są nierealne . To jak miraż lub fatamorgana, a tego bym nie chciał dlatego .......