ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Wpadam z pozdrowieniami, powiewem ciepłego, wiosennego wiatru i zapachem leśnej głuszy. :D

Marz Marzycielu, bo bez marzeń życie traci sens, a świat bez Marzycieli stoi w miejscu. Choć czasem to właśnie marzenia doprowadzają nas na krawędź, to mimo wszystko warto, bo można się wiele o sobie dowiedzieć. :)

Całuski ślę, a może buziaki :? , bo już zapomniałam, które są które. :P :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja tam wszystko biorę ;) ...... jak dobre :D .
Cześć Aniołku i dla Ciebie też pięknych, słonecznych i dobrych dni :) . Hasaj z lub po naturze ;) ..... jak Ci wygodniej :lol: .
Relaksuj się, bo znowu byle jaką pogodę zapowiadają :roll: ...... tylko kwiatki tulą się do szyby i zaczynają uśmiechać się rozwijającymi pączkami....... tyle tylko , że nie te z różą ;) :lol: .
Trzeba marzyć, tylko nie za daleko :roll: ....... bo nas później lędźwie bolą :P :lol: .
Dziękuję :serce: :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak chcesz, to bierz wszystko, nie ma co się ograniczać :P , także w marzeniach, ale czy to jest dobre, to nie mogę się wypowiadać. :oops: :D
Dziękuję :serce: :kwiat: , hasam, hasam, pogoda cudna i nie ma co się przejmować prognozami, bo na dzisiaj zapowiadali u mnie deszcz, a wcale go nie ma. :D Zresztą on też jest potrzeby, choć by po to, by docenić słoneczny dzień. :D
"A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój".
Niech wszystko pączkuje i cieszy oko, te z różą od czasu do czasu też, tylko one bardziej ucieszą podniebienie. :P :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj nie wiem czy tak na wszystko byś pozwoliła ;) :lol: ...... ale będę się hamował :oops:. Chociaż z drugiej strony sama powiedziałaś, że najpierw trzeba spróbować :D .
https://youtu.be/YPIHEvgW3AA?feature=shared
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zawsze trzeba próbować, jeśli oczywiście ma się na to ochotę, a gdy nam nie posmakuje, to najwyżej się wypluje :P :lol: i więcej już nie będzie się po to sięgać. Każde doświadczenie jest cenne, bo jak inaczej wyrobić sobie zdanie na dany temat? Tylko na podstawie opinii innych? :shock: Dla mnie nie do przyjęcia. :D

Dzisiaj ewidentnie zawitała wiosna. :D To słychać, widać i czuć! :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Różnie to z tymi smakami jest :roll: . Podopiecznej dwa lata temu dyniowa nie podchodziła, a teraz to tylko dyniowa i dyniowa...... nie mówiąc o placuszkach i pierożkach :lol: . Już niedługo i zaczną się pierożki z truskawkami na okrągło :P .
Tylko muchomorów nie próbuj :roll: ...... chociaż podobno już czekają na degustację ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czyli wynika z tego, że nie można poprzestawać na jednej próbie, po czasie trzeba podjąć kolejną, jeśli wynik pierwszej był negatywny. :D

I tak zrobię z muchomorem, bo niestety Twoje ostrzeżenie jest spóźnione, bo już go zeżarłam. :shock: :lol: Miałam o tym napisać, ale po pierwsze mi się odechciało udzielać :roll: , a po drugie nie bardzo jest o czym. No może o tym, że żyję. :lol: Niestety nie zaobserwowałam u siebie tych spektakularnych efektów jakie miały być. :cry: Być może mikrodoza była zbyt mikra, ale robiłam to na oko, bo mi się waga zbiesiła. :x Szykuję się na większe zbiory w przyszłym sezonie, bo w tym miałam ich mało. :mrgreen:
Być może też przy jakiejś dobrej okazji powinnam jeszcze raz spróbować ostryg :? , bo te mnie nie powaliły i nie rozumiem tego zachwytu nad nimi. Uznałam, że to wynik dobrego PR, ale może to nie był ten czas i pora? :?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale z drugiej strony wiele potraw które jadła ze smakiem teraz całkowicie wykreśliła z jadłospisu :roll: . Mówisz, że do dwóch albo i trzech razy sztuka ?...... a potem ja będę musiał tą żabę zjeść :P :lol: .
Wiem wiem, zapowiadałaś, przecież jesteś......... Kleinehexe ;) , a kiedy będą inne ingrediencje ? :lol: .
Wiele lat temu kolega zachwalał ostrygi ale w zalewie w słoiku. Na delegacji była okazja spróbować i powiem tak jak Ty : nic takiego, a jeszcze drobniutki piasek w zębach chrupał :P ....... trzeba było przepłukiwać ;) :lol: .
Tylko uważaj na "Czego nauczyła mnie ostryga" ;) .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Idę już do łóżeczka, bo jutro wczesne wstawanie....... druga połowa będzie wolna ;) .
Spokojnej i kolorowych :) .
ODPOWIEDZ