Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Samosia pisze: 26 kwie 2024 09:43
Witajcie...dziś mąż wykonał kolejny telefon do Śląskiego NFZ i.....po telefonie sprawa się wyjaśniła...numer został nadany z końcem lutego...list został wysłany z początkiem marca ...czyli nasza kochana poczta ,,zgubiła" .... Pani w NFZ powiedziała,że jeszcze raz wysyła ,,listem zwykłym" kopię.....Ciekawa ile teraz mąż będzie czekać....bo z tego co powiedziała Pani to numerki spadają
Witajcie....wracając do w/w sprawy...dziś wreszcie przyszedł list z nadanym numerem....nie wiem ile mąż miał na starcie ale atualny numer w przeglądarce to 21145
Witam i mam pytanko : w wyszukiwarce skierowań mam już przydział do sanatorium. Kiedy przyjdzie wersja papierowa ? Chciałam wyjechać na dwa tygodnie ale czekam na to potwierdzenie żeby poczta nie zwróciła . Minął już tydzień i nadal nie ma
Marta zapewne pismo przyjdzie listem polecony...planujesz wyjazd więc zadzwoń do NFZ i poinformuj o swoich planach i zapytaj kiedy możesz spodziewać się skierowania....albo idż na pocztę i załatw tzw.upoważnienie dla kogoś kto mogły podczas Twojej nieobecności odebrać przesyłkę
Do NFZ dzwoniłam i się dowiedziałam że mogą mi wysłać nawet w sierpniu bo mają czas dlatego pytam jak to jest zwyczajowo , po ilu dniach z reguły taki list polecony przychodzi ?
Marta566 pisze: 11 maja 2024 09:51
Do NFZ dzwoniłam i się dowiedziałam że mogą mi wysłać nawet w sierpniu bo mają czas dlatego pytam jak to jest zwyczajowo , po ilu dniach z reguły taki list polecony przychodzi ?
W Małopolski NFZ list ze skierowaniem do Muszyny dostałem po 2 tygodniach od momentu pojawienia się przydziału na IKP