ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: Samosia »

Samosia pisze: 26 kwie 2024 09:43 Witajcie...dziś mąż wykonał kolejny telefon do Śląskiego NFZ i.....po telefonie sprawa się wyjaśniła...numer został nadany z końcem lutego...list został wysłany z początkiem marca ...czyli nasza kochana poczta ,,zgubiła" .... Pani w NFZ powiedziała,że jeszcze raz wysyła ,,listem zwykłym" kopię.....Ciekawa ile teraz mąż będzie czekać....bo z tego co powiedziała Pani to numerki spadają 🤔🤔🤔
Witajcie....wracając do w/w sprawy...dziś wreszcie przyszedł list z nadanym numerem....nie wiem ile mąż miał na starcie ale atualny numer w przeglądarce to 21145 :o
Awatar użytkownika
Joni123
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2017 07:57
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Joni123 »

Kasika P pisze: 13 mar 2024 14:06 Na IKP info nieznany a na stronie NFZ obecnie 658 nr..czekam nadal.
Napisałam na priv, przeczytaj wiadomość 🥰
Awatar użytkownika
Marta566
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2023 14:10
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Marta566 »

Witam i mam pytanko : w wyszukiwarce skierowań mam już przydział do sanatorium. Kiedy przyjdzie wersja papierowa ? Chciałam wyjechać na dwa tygodnie ale czekam na to potwierdzenie żeby poczta nie zwróciła . Minął już tydzień i nadal nie ma 😁
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Samosia »

Ma