Mega Kołobrzeg
Re: Mega Kołobrzeg
Jeszcze kilka pytań:
1 - Lepsze/pokoje są w barakach czy głównym budynku?
2 - Czy wszystkie pokoje mają balkony?
3 - Czy moglibyście podać numery pokoi 3-osobowych o większym metrażu?
Pozdrawiam
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 26 razy
Duży pokój na pewno 205 bo w nim mieszkałam, balkon wychodzi na główne wejście od wschodu więc słonko tylko do południa.
Niestety nie wszystkie pokoje mają balkony ale one są rozdzielane jako ostatnie.
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 18 razy
Mam nadzieję, że kibicowałes Kotwicy bo weszli do I Ligii....i brałes udział w tej wielkiej radości na Stadionie.
Miłego pobytu...do końca pobytu.
-
maciejt
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 cze 2022 09:19
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękowano: 9 razy
Życie sanatoryjne płynie leniwie i bez ekscesów, jedynie dzisiaj borowinke na lędzwie nakładała nowa Pani, co to której przeszkadzało że mam ze sobą telefon. Zawsze biorę bo zabieg polega na 20 minutowym leżeniu na kozetce to mi czasu szkoda i słucham książki, ale Pani oznamiła że to objaw szacunku dla niej i co bym sobie pomyślał jak by ona z telefonem te zabiegi robiła. Tłumaczę kobiecie że po pierwsze ona jest w pracy a ja nie, po drugie nawet jak by ze słuchawką w uchu mi tę borowinę na krzyż kładła to mnie to by wcale nie przeszkadzało, po trzecie chyba jest nieco przewrażliwiona i niepotrzebnie ten telefon traktuje jako brak uszanowania, bo generalnie staram się być bardzo miły, zawsze się witam jak wchodzę na te zabiegi i dziękuję jak wychodzę. No ale to drobiazg, generalnie cisza. W najbliższą i ostatnią niedzielę jadę jednak do tego Berlina, zobaczymy.
Pogoda się trochę skiepściła, ale dla mnie było za gorąco i byle nie lało to będzie dobrze.
Nie wiem które pokoje są większe, ale ten mój to masakra z widokiem na dach "baraku", w związku z czym jak słonko przygrzeje to dziarsko wdychamy jod z różnego rodzaju bitumami i coś mi mówi że te trzy pokoje co to takie okna na ten dach mają to nie spełniają żadnych norm BHP czy tam innych i jak by co to można by pewnie jakiś dym zrobić, ale ja z natury jestem nieawanturujący się to dam rade.
Nie wiem jak te pokoje w barakach, ale jak jest ciepło to pewnie obleci. Ten drugi barak co to nie jest pod naszym oknem ma ładne balkony, ja se niestety moge se popatrzeć.
Wczoraj była jeszcze akcja bo kolega ze stolika przyjechał ze zwrotu i jego żona jest w innym sanatorium. I ona kupiła w tym biurze co to nas obsługuje wycieczke dla siebie i męża. No to gość poszedł z wyprzedzeniem do kuchni zamówić prowiant bo go nie będzie. Pani mu wyjaśniła że jak żona z innego sanatorium kupiła to one to traktują jak wycieczkę prywatną i że mu prowiant nie przysługuje. Jak by sam kupił dla siebie i ta jego kobita tylko dla siebie to by prowiant był, a tak to wczoraj mieliśmy wyżerkę bo surówka poszła na dwóch, a drugie danie mieliśmy po jednej trzeciej więcej.
Przed wyjazdem warto się zaopatrzyć w coś na komary, bo bestie są w dużych ilościach i nie mają litości.
Niżej fotka z tego meczu i śliczny widoczek krajobrazowy z okna mojego pokoju.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
A tą panią , co to Jej Twój telefon przeszkadza , nie przejmuj się Macieju . Bywają czasami takie , co to Im wszystko przeszkadza , a szczególnie kuracjusz , który przyszedł na zabieg
- wiktor64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2017 20:42
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 40 razy
- Podziękowano: 24 razy
bo sami wiemy jak bardzo jest czytać opinie w czasie trfania turnusu
a jeszcze jedno odnosnie pokoi dla małżeństw,no nie stety to samo miałem okazje zobaczyć
w Arce na Sułkowskiego11 małżenstwa rozdzielali to na tyle
Macieju, czy mógłbyś podać numery tych felernych pokoi z widokiem na dach baraku?
-
maciejt
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 cze 2022 09:19
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękowano: 9 razy
Z mojej strony to chyba a tyle bo koledze skończył się internet a na telefonie to nie pisanie.