Kto czytał i pamięta moje wspomnienia z Lądka ten wie że na zadku w pokoju nie siedzę ino fruwam
NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?
-
maciejt
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 cze 2022 09:19
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękowano: 9 razy
Re: NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?
Kto czytał i pamięta moje wspomnienia z Lądka ten wie że na zadku w pokoju nie siedzę ino fruwam
-
IwonkaG
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 paź 2017 08:09
- Staż sanatoryjny: 1
-
Dawid1298
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2024 10:28
- Staż sanatoryjny: 0
zdzblasz pisze: 12 maja 2024 20:42 Wszyscy na zabiegach , nikt nie pisze , moje skierowania w szufladzie czekają aż zawalczę o zwroty , poczekam na ciepełko .Pozdrawiam kuracjuszy bo oczekujących już tu nie widzć
Widac, widac. Dzien dobry. Moje skierowanie tez w szufladzie, a takie jest piękne, takiw wymarzone.....Niestety termin kompletnie nie pasujący, bo pracuję i nie ma mowy o urlopie w tym czasie. Tez będę walczyc o jakis przyjemny zwrocik. Moze się uda, czego i Panstwu życzę.
- pszczolka1959
- Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2012 22:10
- Staż sanatoryjny: 4
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Od 17 kwietnia czekam na ocenę swojego wniosku przez lekarza w NFZ i na razie cisza w tym temacie.
Pewnie dopiero w lipcu będzie ta ocena, a po 15 sierpnia już mogę dzwonić o zwrot.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Moje skierowanie wczoraj zostało zweryfikowane przez lekarza w NFZ, które czekało od połowy kwietnia i otrzymałem numer 10072, a okres oczekiwania 10 miesięcy.
Oczywiście nie jestem zainteresowany spadkiem numerków, bo w połowie września dzwonię o zwrot do Świnoujścia.
W połowie sierpnia mija mi czas 18 miesięcy od powrotu z sanatorium w Świnoujściu i wtedy mogę dzwonić o zwrot ponownie do Świnoujścia, gdzie mam wytypowane dwa obiekty i na nie będę polował.
-
marfed
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 paź 2023 00:50
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3