Miejscowość ładna,kwiecista,zawsze spotykam ciekawych,wesołych,nieraz śmiesznych czy dziwnych ludzi,i to mi odpowiada.
Podstawa moich wyjazdów i nie tylko do Ciechocinka jest to,że zawsze jadę z nastawieniem,że będzie super. "
MAX ...

GieniuGIENIA pisze: 29 cze 2024 13:44 Darku , do tego wyłączenia ze strefy , dołączyłabym jeszcze dzieci na rowerkach , rolkach , i pańcie z pieselkamino chyba , że nosi takiego na rękach
z doświadczenia , z pobytu w ub roku w Mrzeżynie , wiem , ze wczasowicze bardzo narzekali na wszechobecne psy i ich odchody . Czasami mieliśmy wrażenie , że jest więcej psów niz ludzi
niejednokrotnie trzeba było się zatrzymać , aby nie zaplątać sie w smycz
![]()
Jeśli chodzi o restauracje , to po co komu na pobycie z NFZ potrzebna jakakolwiek restauracja ? kawiarnia , no to rozumiem , ale restauracja ? przecież turnusy z NFZ są z wyżywieniem![]()

Darku , gdyby faktycznie przez tydzień , codziennie , podawano kartoflankę i pulpety , to nawet ja szukałabym restauracjidarek pisze: 29 cze 2024 17:47
Gieniu
OK
RESTAURACJE
Gdybyś Swojemu Partnerowi zaserwowała 6 x w tygodniu Zupe na Bazie KARTOFLI-ZIEMNIAKÓW -PYRÓW czy BRAMBORÓW
To moze byś zmienila ZDANIE
po kolejnym razie pulpetów
MUSISZ ODREAGOWAĆ

Możestrapper pisze: 29 cze 2024 15:39 Dzień dobry
Już w domu choć trasa makabra na A1
Dziękuję za spotkania, cieszę się że mogłam Was poznać![]()
Moja ocena Ciechocinka
Kiedyś już pisałam gdyby nie rehabilitacja w wojskowym z pewnością by mnie tam nieeee było
I właśnie z tej konieczności będę za rok
Pozdrawiam![]()