Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja na komisji bylem 12 czerwca i stwierdzono potrzebe rehabilitacji.Obecnie czekam na skierowanie,jestem osoba pracujaca .Omenos a ty pracujesz czy nie? Prosze o odpowiedz za co z gory dziekuje.
Andrzej590 ja cały czas pracuje, prawie nigdy nie jestem na L4 a mimo to co drugi rok korzystam z rehabilitacji ZUS. W tym roku również. Jadę 9 września do Daniela do Ustronia. A więc przez płot do Omenosa. W Orliku byłam w 2022 roku. Super. Mnie ZUS wysyła po raz trzeci do Ustronia. Omenos ma więcej szczęścia. Orlik lepszy ośrodek. Ale i tak jestem bardzo zadowolona.
Komisję miałam 23 marca. Pierwszy przydział od 22 lipca Rabka Zdrój. Ale termin dla mnie nie możliwy ze względu na zaplanowany na sierpień urlop i prośbę mojego Dyrektora. Napisałam pismo o prośbą o zmianę terminu na wrzesień lub październik i w czerwcu dostałam po raz kolejny Ustroń. Szczerze mówiąc to z z miejsca jestem dużo bardziej zadowolona i terminu oczywiście też.